7-Eleven med helt nyt koncept

Foto: Budrul Chukrut/SIPA/Ritzau Scanpix

Mange danskere vil juble over 7-Elevens nye lancering.

McDonalds er begyndt at gøre det, Burger King gør det, og det er efterhånden på mode, at alle skal gøre det. Derfor springer 7-Eleven nu med på vognen, hvor de vil levere deres vare direkte hjem til dig, kort efter, at d har bestilt det.

Læs også

Vanvittige byttehandler: Demi byttede sig fra en hårnål til et hus

Dermed vil du på ganske kort tid, kunne bestille hvad som helst fra 7-Eleven og direkte hjem til din hoveddør. Hvad enten det er mad, drikke eller måske et par smertestillende eller en næsespray.

Hele udvalget fra 7-Eleven vil være muligt at bestille hjem til dig selv, og ordrerne bliver leveret indenfor en time.

Der er dog et lille men

I første omgang skal du ikke forvente, at du kan få leveret 7-Eleven, hvis du bor ude på landet. Den nye 7-Eleven ‘Delivery-service’ vil nemlig først levere i Hovedstadsområdet. Folk fra Hovedstaden har dog allerede nu mulighed for at få leveret varer direkte fra 7-Eleven, da den nye service blev skudt i gang den 1. december.

“I dag lancerer vi 7-Eleven Delivery, hvilket betyder, at bor du i og omkring København, så kan du bestille og modtage din ordre inden for én time.” lyder det i opslaget fra 7-Eleven på Instagram, der fortsætter:

“Du kan vælge mellem et udvalg af vores klassikere som pølsehorn, taquitos, vores friskbagte bagværk samt vores lækre salater, wraps og sandwich. Vi har selvfølgelig også et udvalg af snacks og dine yndlingsdrikkevarer. Vi har mere end 270 produkter at vælge imellem og der kommer løbende flere til,” lyder det fra 7-Eleven

Gratis fragt i begrænset periode

Hvis du bor i Hovedstadsområdet og gerne vil have bragt 7-Eleven-varer ud helt gratis, så kan du netop nu benytte dig af en rabatkode, som giver fri levering. Rabatkoden lyder på ‘GRATISLEVERING’ og den giver altså rabat på din første ordre.

Hvis du ønsker at benytte dig af den nye 7-Eleven-levering, så kan du gå ind på deres hjemmeside lige her, hvor du let og overskueligt kan bestille.

Læs også

Mette Frederiksen afsløret: Inviterede kun rød blok til forhandlinger

 

 

Dagens Gossip