77 smittede danskere har mistet livet: Så gamle blev de

Foto. Shutterstock.com

Det er i dag kommet frem, hvad gennemsnitsalderen er på de 77 danskere, der har mistet livet til coronavirussen i løbet af de seneste par uger.

Det er alment kendt, at coronavirussen er farligst for de personer, der er oppe i alderen og de personer, der allerede er ramt af et nedsat immunforsvar.

Dog skal man ikke være hensynsløs som ung, for unge personer kan også blive alvorligt syge af coronavirus, selvom ingen unge i Danmark endnu har mistet livet.

Læs også

Man troede coronavirus stoppede det: Nu sælger de igen flagermus på kinesiske madmarkeder

I alt har 77 personer mistet livet Danmark, efter at de var blevet smittet med coronavirus. Det kan dog ikke konkluderes, at de alle sammen mistede livet på grund af virussen.

Alderen på de afdøde danskere har indtil videre været hemmeligholdt, men på pressemødet i statsministeriet i dag klokken 17.30, afslørede Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke alderen på de afdøde.

Ifølge ham så er gennemsnitsalderen på de 77 døde danskere på 81 år, og dermed understreges det, at det særligt er de ældre og i forvejen syge personer, der skal passe på med at blive smittet af coronavirussen.

Myndighederne har tidligere oplyst, at det yngste offer til coronavirussen i Danmark var en person på 50 år, mens den ældste var en person på 94 år.

I andre lande end Danmark har coronavirussen også taget livet af unge, og desværre også et spædbarn. I Frankrig mistede en 16-årig pige livet til virussen, mens et spædbarn på under et år mistede livet i Illinois i USA til virussen.

Læs også

Godt nyt fra dansk ekspert: Ny behandling 800% mere effektiv mod coronavirus

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip