800.000 danskere advares - I morgen er det for sent

Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Det er i dag allersidste chance, hvis du har forhåbninger om at skulle have udbetalt tre uger af dine indefrosne feriepenge.

Tidligere i år tøede regeringen og et flertal i folketinget tre af danskernes i alt fem indefrosne ugers feriepenge.

Læs også

Efter styrt: DR-kendis måtte på skadestuen

Nu fortæller dagbladet Politiken dog, at 800.000 danskere endnu ikke har hævet deres feriepenge. Det er dog ved at være sidste udkald, da fristen for at hæve pengene snart udløber. 

Beslutningen om at tø feriepengene op blev truffet i kølvandet på coronakrisen. Her mente regeringen og et flertal af de andre partier, at det kunne være et godt værktøj, der kunne pumpe noget tiltrængt omsætning ud til de mere trængte erhverv herhjemme. 

Fristen udløber i dag

Udbetalingen af feriepengene har været populær blandt danskerne. 

 ATP fortæller, at 2,213 millioner danskere har valgt at få deres penge udbetalt. Det betyder, at der er udbetalt hele 30 milliarder efter skat til borgere i hele landet. 

Nu er det dog snart slut. Fristen udløber i dag. Tirsdag - inden midnat - er sidste chance, hvis pengene skal udbetales. 

Ifølge regeringen vil de resterende to uger også blive udbetalt på et tidspunkt, hvornår vides dog ikke. Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) satte dog for nyligt ord på, hvornår det tidligst kan ske.

Læs også

Træt af mundbind og duggede briller? Læge viser simpelt trick til at undgå det

 

 

 

 

Dagens Gossip