9-årig dreng blev smidt af bussen: Mor blev ringet op af skolen

Foto: Shutterstock.com

En bus havde pludselig for mange passagerer med, og det resulterede i, at en 9-årig dreng blev smidt af bussen. Det er ikke okay, lyder det fra både moren og Midttrafik.

Siden skolen åbnede op igen, har lille 9-årige Charlie Emil Grove Jørgensen kørt med bybus linje 5 i Randers. Han står på klokken 07.28, så han kan nå i skole inden det ringer ind.

Læs også

29-årig irakisk mand udvises: Smed kæresten i havnen

Sådan gjorde han også onsdag den 19. maj, men denne dag gik det langt fra, som det plejer at gøre.

Charlie Emil steg ind i bussen, og satte sig derefter ned bagerst i bussen. På vej mod Randers Rutebilsstation steg der mange mennesker på bussen, og der resulterede i, at buschaufføren stoppede op og sagde, at der var for mange mennesker i bussen, og de bagerste skulle stige ud.

Det skriver TV2 Østjylland.

Det østjyske medie har talt med Charlie Emils mor, og hun fortæller, at hun på forhånd havde undersøgt, at børn ikke kan blive bedt om at forlade bussen på grund af pladsmangel.

Det havde hun fortalt til hendes søn, og han forsøgte at fortælle det videre til chaufføren, der ville sætte ham af. Chaufføren var dog ligeglad, og den 9-årige dreng blev derfor smidt af bussen, og han vidste ikke, hvad han skulle gøre.

‘Jeg smider alt, hvad jeg har i hænderne’

Omkring klokken 08:10 ringer skolen til Charlie Emils mor, for at spørge til drengen. Han er nemlig ikke mødte op i skolen.

Lisbeth Grove Mikkelsen smider med det samme alt hun har i hænderne, for at lede efter sin søn. Heldigvis er Charlie Emil fortsat ved busstoppestedet, hvor han sidder og er helt knust.

“Jeg smider alt, hvad jeg har i hænderne og forlader min virksomhed for at finde ham. Jeg kører ruten, som bussen også har kørt, og finder ham cirka klokken 08:20, hvor han sidder helt grådkvalt ved Randers Rutebilsstation,” lyder det fra moren til TV2 Østjylland.

TV2 Østjylland har også talt med Midttrafik, som har buschaufføren ansat, og de beklager sagen. Ifølge Midttrafik var den pågældende chauffør ikke klar over, at der var et barn blandt den flok mennesker, der blev smidt af bussen.

Læs også

Nye tal: Få er døde udelukkende af coronavirus i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip