Åbner op bag kulissen: Jesper Buch venter på én helt særlig ting

Skrevet af Emil Martesen

28/02/2024
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Jesper Buch venter på én helt særlig ting.

Dagens topnyheder

For ni måneder siden beskrev den tidligere 'Løvens hule'-profil Jesper Buch salget af sin ejerandel på 19 pct. i Treetops til den irske byggekoncern Kingspan som et "meget, meget voldsomt exit".

Salget markerede potentielt det største exit for iværksætteren siden hans dage i Just Eat, men glæden er i midlertidig sat på pause.

Den endelige godkendelse fra konkurrencemyndighederne lader nemlig vente på sig.

Det skriver Finans.dk.

Treetops, en virksomhed med rødder i dansk jord og en del af ejerkredsen omkring Jesper Buch, har fanget opmærksomheden fra Kingspan, en storkoncern, der opererer globalt med salg af byggematerialer i over 70 lande.

Denne interesse fra en international spiller understreger Treetops' vækst og potentiale på markedet. Handlen, der blev annonceret tilbage i maj 2023, har dog endnu ikke krydset mållinjen, idet de nødvendige godkendelser fra konkurrencemyndighederne stadig udestår.

Konkurrencemyndighederne har indledt en fase 2-behandling af opkøbet, hvilket indikerer en dybdegående undersøgelse for at sikre, at opkøbet ikke skader den effektive konkurrence.

Processen kan potentielt forlænge ventetiden til over et år efter den oprindelige underskrift.

Og den udvikling skaber en usikkerhed omkring handlens udfald, men Ricki Kjeldsen, direktør og medejer af Treetops, lægger heller ikke skjul på sin optimisme og forventer, at alt falder på plads i marts.