Åh nej: Corona-smitten stiger voldsomt igen

Trods positivt nyt på gårsdagens pressemøde, er antallet af smittede danskere allerede steget voldsomt siden i går.

I går blev der indkaldt til pressemøde fra Sundhedsministeriet, der ville opfordre danskerne til at holde fast i de nye retningslinjer, da smitten var begyndt at gå den rette vej igen.

Magnus Heunicke kunne fortælle, at kontakttallet var faldet til 1.1 og samtidig var der ‘blot’ 395 smittede over de seneste 24 timer, hvilket var et fald i forhold til dagene forinden.

Læs også

Danmark ramt af et jordskælv

På pressemødet fortalte Magnus Heunicke dog også, at hvis tallene ville stige igen, så ville regeringen meget vel indføre nye restriktioner i Danmark.

Det kan meget vel komme på tale, for allerede i dag, altså dagen efter pressemødet, er tallene steget voldsomt igen.

Så mange er smittet siden i går

Siden i går er 534 danskere blevet bekræftet smittet med coronavirus, og det er en stigning på 139 personer i forhold til tallene i går.

Heldigvis er der dog godt nyt at spore i tallene, da antallet af indlagte er faldet med fem, og der er ikke sket nogle dødsfald siden i går.

Om der kommer flere corona-restriktioner i Danmark, vil de kommende dage helt sikkert afgøre. Hvis smitten fortsætter med at stige igen, så vil der uden tvivl komme nye restriktioner, og det vil meget vel være mundbind i supermarkeder.

Hvis tallene igen begynder at falde, så er det ikke utænkeligt, at vi ikke skal forvente flere restriktioner foreløbigt.

Læs også

Stor ændring i ‘Vild med dans’: Det er ikke set før

 

 

 

Dagens Gossip