Åhh nej: Populær webshop stopper med gratis levering

Foto: Shutterstock.com

En af grundene til, at mange danskere har valgt at handle online hos Zalando, er, at de har tilbudt gratis levering uanset beløb. Det bliver der lavet om på fra næste uge, hvor der skal købes fra et minimumbeløb.

Hvis man har købt sko eller tøj online, så er der stor sandsynlighed for, at man har købt varer via hjemmesiden Zalando. Zalando har nemlig et kæmpestort udvalg, men en af de ting de især har markedsført sig på, og en af de ting der har gjort, at danskerne foretrak at købe hos dem, var, at det ikke kostede penge i fragt.

Dermed kunne du købe hvad som helst via Zalando, og du skulle altså ikke betale for at få leveret dine varer.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Sådan ligger landet dog ikke ret meget længere, og om præcis en uge stopper Zalando med deres gratis levering. Det betyder, at man skal til at betale for levering, medmindre man køber for x antal kroner, som det også plejer at være hos langt de fleste webshops.

Så meget koster fragten

Fra den 20. maj er det altså slut med fri fragt fra Zalando, og dermed skal købere give 29 kroner i fragt, medmindre de har købt for mere end 189 kroner. Hvis man køber over dette beløb, er fragten nemlig fortsat gratis.

Der er en ganske god grund til, at Zalando har været at sætte en grænse på, hvor meget der skal købes for, hvis man fortsat vil nyde godt af fri fragt. Det skyldes nemlig, at alt for mange danskere køber ting for små beløb, hvilket altså belaster økonomien hos Zalando.

Dermed går det nye tiltag altså mest ud over de kunder, der har for vane at placere de helt små billige ordre.

Ekstra Bladet kan i øvrigt meddele, at det kun er leveringen hjem til din adresse, der kommer til at koste penge. Det vil fortsat være gratis at sende en vare retur.

Læs også

Han vandt 19 millioner i Eurojackpot, men ændrede livet for mange andre

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip