Advarsel: To danske motorveje lukkes

Foto: Finn Frandsen / Politiken / Ritzau Scanpix

To større danske motorveje kommer til at lukke i en periode på fire dage, og det kan få stor betydning for danske bilister. Se herunder hvilke motorveje der er tale om, og hvornår du kan benytte dem.

Rigtig mange danskere benytter sig af motorvejene i Danmark for at komme hurtigere frem. Det bliver dog nødvendigt for en del danskere at finde en alternativ rute, da to motorveje bliver lukket grundet arbejde.

Der er tale om motorvej E45 Sønderjyske Motorvej samt rute 8 Sønderborgmotorvejen bliver spærret i begge retninger omkring Kliplev. Det skyldes, at der bliver arbejdet med højspændingskabler.

Læs også

Mange tusinde danske bankkunder skal betale

Bilisterne vil være nødsaget til at benytte sig af den skiltede omkørsel i stedet. Det skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Ifølge Vejdirektoratet er der tale om en periode på fire dage, hvor motorvejene vil være lukkede. Det forventes, at de åbner op igen mandag morgen, men det kan komme til at tage længere.

“Vi håber, at arbejdet er helt færdigt mandag morgen, men det kan være lidt afhængigt af vejret,” fortæller den vagthavende Brit Osted Nielsen fra Vejdirektoratet til Ekstra Bladet.

Læs også

Politiet fandt efterlyst dansker sært sted: “Han sad der ikke, fordi det er et sjovt sted at sidde”

Hvis du benytter dig af de omtalte motorveje i løbet af morgenstunden til at komme på arbejde, så skal du ikke frygte. Motorvejene vil primært blive lukket ud på aftenen, og derefter åbne op igen i løbet af morgenstunden.

Hvad angår Sønderborgmotorvejen forventes det, at den er lukket fra 21.00 til 05.00 torsdag og fredag, mens den er lukket fra 20.30 til 09.00 lørdag og søndag.

E45 Sønderjyske Motorvej er åben i lidt længere tid. Her bliver motorvejen først spærret klokken 22.00 og åbner op igen klokken 05.00 torsdag og fredag, mens den lukker klokken 21.00 og åbner klokken 09.00 lørdag og søndag.

Læs også

Afgjort: Licensen falder igen

 

Dagens Gossip