Advarsel: Fødevarestyrelsen tilbagekalder grill-mad

Fødevarestyrelsen har udsendt en tilbagekaldelse, da der er forkert holdbarhedsdato på grill-mad, der er solgt over hele landet.

Vejret viser sig fra sin bedste side i disse dage, og det betyder, at der er rigtig mange, der har fundet grillen frem. For der er ikke meget, der slår en hyggelig grillaften med gode venner og familien.

Læs også

Far til 30 børn gør vanvittigt fund: Nu er han millionær

Men hvis du har købt Gestus Grillbakke med majs og Gestus Grillbakke med peber, så råder Fødevarestyrelsen til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det.

Gestus Grillbakke med majs

 

Gestus Grillbakke med peber

Nogle af grillbakkerne er mærket forkert med en for lang holdbarhedsdato. Sidste anvendelsesdato på de fejlmærkede grillbakker er d. 30. juni 2020, men de er ved en fejl blevet mærket med sidste anvendelsesdato 30. juli 2020.

Det er virksomheden, Dagrofa der står bag de to varianter af Gestus Grillbakker med produktionsdato 22.06.2020. 

Er det farligt?

Der er ingen risiko ved grillbakkerne før den egentlige holdbarhedsdato d. 30. juni 2020.

Men derefter er der risiko for, at produkterne ikke længere er fødevaresikkerhedsmæssigt acceptable, og det er derfor, at Fødevarestyrelsen tilbagekalder grill-maden og anbefaler, at man levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt eller kasserer det. 

Her er grill-maden solgt

Grill-maden er solgt over hele landet og er blevet forhandlet i MENY, SPAR, Letkøb og Min Købmand samt købmænd og kiosker uden for kæde.

Læs også

Mor går viralt: Du har brugt vaskemiddel forkert hele livet

 

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip