Far til 30 børn gør vanvittigt fund: Nu er han millionær

Det er drømmen for mange: At blive millionær på rekordtid. For Saniniu Laizer blev det virkeligheden, da han fandt to enorme og sjældne ædelstene i Tanzania.

De to ædelstene har en værdi på næsten 20 mio. kroner, men det kommer ikke til at gøre den store forskel for den 52-årige familiefar. Det skriver Dailymail. 

Læs også

31-årig mand dræbt

Saniniu Laizer solgte de to mørkeblå sten, der hver er på størrelse med en underarm, til Tanzanias regering i går, og modtog til gengæld checken på det svimlende høje beløb. Ædelstenene er af arten ‘Tanzanite’, som er meget sjældne og kun findes i et lille område i den nordlige del af landet. Området er tilmed dækket af mure, der skal sikre, at de værdifulde sten ikke bliver smuglet ud af landet. 

Det skal fejres

Udover at være far til 30 børn, så har Saniniu Laizer også fire koner.

Her ses Saniniu Laizer med fundet, der er grunden til, at han nu er millionær. 

Han har meldt ud, at det flotte fund skal fejres med en fest. Derudover skal de mange millioner bruges på et indkøbscenter og en skole i lokalsamfundet, da mange ikke har råd til at sende deres børn i skole, udtaler den nyudklækkede millionær.

Men Saniniu Laizer fastslår, at fundet ikke kommer til at påvirke hans liv i højere grad end det. Han vil fortsætte med sin hverdagsjob, hvor han har en besætning på 2000 køer.

Og det er netop også ko, der skal serveres, når der skal være fest. Ifølge Dailymail har Saniniu Laizer til BBC udtalt, at han ville slagte en ko for at fejre det heldige fund. 

Læs også

Advarer: Mange danskere har dette liggende i bilen – det burde de slet ikke

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip