Advarsel fra Skat: Det er ikke penge til dig

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Modtager du en mail fra Skat i løbet af de næste par dage, så skal du være opmærksom på, at du ikke skal klikke på linket.

Hvis du i løbet af den kommende tid modtager en email fra Skat, hvor der står, at du skal have penge tilbage, så skal du nok være opmærksom på, at der er tale om et scam.

Skattestyrelsen er nemlig blevet gjort opmærksom på, at der i øjeblikket sendes emails ud, hvor modtageren får følgende besked.

Læs også

Mette Frederiksen: Anden åbningsfase skal drøftes om lidt

“Du er berettiget til at modtage restitution”

Det er Skattestyrelsen selv, der via deres Twitter-profil har gjort danskerne opmærksomme på, at der florere denne falske email.

På billedet som ‘Skattefar’ har udsendt, kan man se en detaljeret mail, som på mange punkter ligner noget, der kunne være sendt fra Skat.

Klik ikke på linket

Mailen er dog svindel, og hvis du klikker på linket i emailen, er der en risiko for, at du kan få stjålet penge eller dine personlige informationer.

“En borger har sendt os et billede af denne mail, der er falsk og ikke kommer fra os. Heldigvis opdagede hun selv, at der var noget galt, inden hun klikkede på linket i mailen. Er du i tvivl, om en henvendelse fra os er falsk, så gå ind på http://www.skat.dk/falskemails,” skriver Skattestyrelsen i deres opslag, som du også kan se herunder:

Hvis du modtager en mail som denne, så er opfordringen ganske klar. Lad være med at klikke på linket, og smid gerne emailen i papirkurven, så du ikke kommer til at klikke ind på den en dag.

Hvis du skulle modtage vigtige informationer fra Skat, så vil du modtage dem i din Eboks, hvor det heldigvis ikke er lykkedes svindlere at få adgang til at sende beskeder endnu.

Læs også

Gratis vaccine til 400.000 danskere - Du bør overveje det

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip