Advarsel: Pas på disse McDonalds-burgere og gavekort

Foto: Shutterstock.com

Svindlere forsøger at narre dig for penge ved at udgive sig for at være McDonalds. Det gør de i en meget troværdig email, som du kan se herunder.

Eftersom de fleste danskere efterhånden er online hele tiden, er det også blevet lettere for kriminelle at udnytte godtroende danskere.

Ofte ses det, at store virksomheder bliver udnyttet, hvor de kriminelle udsender mails, beskeder og opretter annoncer, hvor de gør det i virksomhedens navn. På den måde forsøger de at udnytte godtroende danskere, så de kan franarre dem deres penge.

Læs også

Advarsel mod MEGET populær app: Kan automatisk tilmelde dig betalingstjenester

Nu er McDonalds så atter engang kommet i vælten, da det er dem, det er gået ud over. Svindlere forsøger at tjene penge på danskerne, ved at udgive sig for at være McDonalds, og det må siges at være et rigtig godt forsøg, som man nok desværre vil hoppe på.

McDonalds skriver på deres egen Facebook-side, at danskere skal passe på, da de i øjeblikket får mange henvendelser om, at der er falske gavekort og vouchers med burgere i omløb.

Sådan ser McDonalds-mailen ud

Det er emails, som mange danskere får sendt til deres mailadresse, og desværre ser emailen meget ægte ud.

En person ved navn Daniel har tilføjet et billede til McDonalds’ opslag, og det viser en af de emails, som de kriminelle har sendt ud. Emailen ligner noget, der sagtens kunne være sendt ud fra McDonalds, da den grafisk er rigtig flot.

I mailen står der, at man kan vinde 10x1.000 kr. værdibeviser til McDonalds. Du kan se mailen herunder.

Du undrer dig nok over, at er står Neger-daniel i mailen fra den falske McDonalds, men det skyldes formentligt, at Daniel der har modtaget mailen, har en email-adresse, hvor han under sit navn har skrevet Neger-daniel.

Det er nemlig kun det navn, som de kriminelle kan se, hvis de har fået adgang til hans email, og derfor er det altså det mærkelige navn, der står i beskeden. Havde han eksempelvis kaldt sig Dronning Elisabeth, så havde der stået 'Hej Dronning Elisabeth' i beskeden.

Mailen er i øvrigt sendt fra McDonald’s Voucher, og igen kunne det dermed godt virke som om, at emailen er korrekt.

Læs også

Advarsel: Pas på disse falske Legoland-billetter

 

 

Dagens Gossip