Advarsel: Pas på disse falske Legoland-billetter

Du bliver lovet fem billetter til Legoland, hvis du svarer på et ganske hurtigt spørgeskema. Det er dog et falsk opslag, og du frarådes at klikke på linket.

Internettet er blevet et populært sted at opholde sig, hvis man er kriminel og gerne vil forsøge at lukrere på godtroende mennesker. Det sker ofte, at populære brands bliver udnyttet, og denne gang er det gået ud over den store forlystelsespark i Billund, Legoland.

Det er Legoland selv, der via deres officielle Facebookside er ude med advarsler mod et falsk opslag, hvor brugere bliver bedt om at besvare på tre spørgsmål, og så vil de blive belønnet med intet mindre end fem billetter til Legoland.

Brugerne på Facebook får rent faktisk følelsen af, at man er særdeles heldig, da man bliver budt velkommen med et stort tillykke, og derefter beskeden om, at man er blevet særligt udvalgt.

Læs også

Lider du af allergi - Så skal du undgå at drikke dette

Beskeden lyder således:

“Tillykke! Du er blevet udvalgt til at deltage i vores korte undersøgelse, og få 5 gratis Legoland Billund billetter, Kun 155 Tilbage!”

Dertil får man spørgsmål ⅓, hvor man bliver spurgt om, hvorvidt man har besøgt Legoland Billund før.

Frarådes at klikke på linket

Legoland delte en advarsel omkring det falske opslag i går omkring klokken 13.00, og opslaget er blevet delt intet mindre end 1.700 gange, hvor det også er blevet kommenteret knap 600 gange.

Blandt kommentarerne lyder det blandt andet “Ja, jeg opdagede det heldigvis inden, jeg fik lavet helt rav i den,” og andre brugere har også været tæt på at falde i fælden.

Hvad konsekvensen præcis ville være, ved at klikke på linket, vides ikke, men Legoland fraråder på det kraftigste, at folk klikker på linket og besvarer spørgeskemaet. Det vil højst sandsynligt være et scam, hvor folk indtaster deres navn og email, og så kan de kriminelle sælge disse informationer videre.

Hvis du falder over lignende opslag på internettet i fremtiden, så bør du være vaks og holde øje med, om det ser pålideligt ud. I det falske Legoland-opslag, der der flere fejl i teksten, hvilket der med garanti ikke ville være, hvis det kom fra Legoland selv.

Blandt fejlene er der både kommateringer og store bogstaver, ligesom formuleringen ‘og få 5 gratis Legoland Billund billetter’ ser meget forkert ud.

Læs også

Gynækolog advarer: Lad være med at putte hvidløg i din vagina

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip