Advarsel: Salmonella fundet i hakkekød - Solgt i hele landet

Foto: Shutterstock.com

Fødevarestyrelsen har udsendt en tilbagekaldelse, da de har fundet salmonella i hakkekød, der er solgt over hele landet.

Hvis du for nyligt har været nede at handle, og der nu står en omgang hakkekød i dit køleskab, så skal du endelig sørge for at få smidt din pakke ud, eller gå ned og levere den tilbage i den forretning, hvor du har købt den.

Fødevarestyrelsen har nemlig lavet en tilbagekaldelse af Hakket Kyllingekød med 7-10 % fedt, som er blevet solgt over hele landet i Rema1000-forretninger.

Læs også

Derfor leverede politiet pizza i dansk by

Pakken er af 450 gr. størrelsen, og årsagen til tilbagekaldelsen fra Fødevarestyrelsen skyldes, at der er påvist Salmonella i virksomhedens egne prøver på produktet.

Hvad kan der ske?

Fødevarestyrelsen skriver, at hvis produktet ikke er tilstrækkeligt opvarmet eller gennemstegt, så er der en risiko for, at man kan blive smittet med salmonella.

Hvis det er tilfældet, så vil man typisk opleve symptomer som blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Har du købt den omtalte pakke med hakkekød, så skal du returnere den til butikken, hvor du har købt den, eller smide den ud.

Det er helt præcist denne fødevare, der er tale om:

Hakket kyllingekød 7-10% fedt

Pakning: 450 gr. bakker

Lot nr: 04.12.2019

EAN-kode: 5760725216500

Produktionsdato: 26.11.2019

Holdbarhedsdato: 04.12.2019

Læs også

Så er det afgjort: Det kommer cigaretter til at koste

 

 

Dagens Gossip