Advarsel til forældre: Snak med dine børn om denne side

Foto: Shutterstock.com

Forældre advares nu omkring en hjemmeside, som mange skolebørn benytter sig af i frikvarterne. Snak med dit barn om denne hjemmeside.

Internettet kan være et spændende eventyr for børn, men det er ikke altid, at børn ved, hvad de begiver sig ud i på nettet. Det kan nemlig være rigtig let for voksne mennesker med slemme tanker at lokke børn i fordærv, hvis forældrene ikke har talt med deres børn om det.

Nu advares der mod en hjemmeside, hvor folk kan webcame med hinanden, og siden er meget populær hos børn. Desværre er den også populære hos voksne mennesker, særligt mænd, der gerne vil røre ved sig selv, mens de ser på børnene.

Hjemmesiden hedder Ome TV, og det er en bekymret mor, der har valgt at dele et opslag, der nu er delt på Facebook-siden Pædofiljægerne, der er med til at advare forældre mod pædofile.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Hun skriver, at hendes datter var kommet hjem fra skole, og hun fortalte, at de havde ‘spillet’ noget, der hedder Ome TV.

Moren var naturligvis nysgerrig, så hun ville undersøge, hvad det der Ome TV var, og det viste sig så at være en hjemmeside, hvor man viser sig selv på webcam til tilfældige mennesker, mens man kan kigge på tilfældige mennesker.

Desværre er det ofte sådan, at disse hjemmesider misbruges af mennesker der har urene tanker, hvor de gerne vil se på nøgent hud.

Udgav sig for at være 9-årig pige

Moren havde fundet vej ind til siden, og hun udgav sig for at være en 9-årig pige, for at finde ud af, hvilke oplevelser det var, hendes unge datter var blevet udsat for.

Oplevelsen rystede moren fuldstændigt, da en mand pludselig begyndte at lege med sit lem.

“Jeg udgav mig for at være en pige på 9 år, og uhyggeligt nok, var flere mænd interesserede i mig, og fortæller mig perverse ting,” fortæller hun i opslaget og fortsætter:

“En mand begyndte sågar at lege med sin nederste del foran mig,” lyder det fra kvinden, der beretter om, at hun ikke viste sit ansigt. Dermed troede mændene altså, at det var en 9-årig pige, som de snakkede med.

Moren fortæller også i sit opslag, at det er en hjemmeside, som mange børn oppe i skolen bruger, og derfor vil hun gerne advare andre forældre.

“Min datter fortæller mig, at flere i klassen skulle have set på mænd (live) vise deres kønsdel for dem,” fortæller hun.

Hun har endvidere taget kontakt til pigens skole, og de vil tage handling, så børnene ikke benytter sig af siderne, hvor de kan blive udsatte for perverse personer.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip