Advarsel:Svindlere snyder danskere med Postnord-smser!

Hvis du modtager en underlig sms på din telefon fra PostNord, hvor du bliver bedt om at betale et lille gebyr, så er det med garanti et svindelnummer. PostNord er i øjeblikket ude for at advare de danskere, der modtager disse falske smser.

Mange danskere modtager i øjeblikket smser fra en afsender, der lige Postnord. Beskeden ser ægte ud, og mange falder derfor i fælden, hvor de skal overføre penge til bagmændene. Postnord er derfor gået ud for at advare mod de mange beskeder, som de opfordrer danskerne til at slette.

Den modtagne besked fortæller en, at ens pakker fortsat ligger ved terminalen, og at man for et lille gebyr, kan få lov til at få den leveret til sin adresse. Det vil primært være folk, der venter på en pakke, der vil falde for tricket, hvor de går ind og betaler for gebyret, men i stedet opretter sig på et abonnement, hvor der løbende betales penge til svindlerne.

Læs også

Fanget på video: Dansk buschauffør havde ofte sex i bussen. Nu er han fyret

“Pas på! Der er en ny fup-sms i omløb. Det er ikke PostNord, der er afsender. Dukker den op på din mobil så tryk ikke på linket, men slet den. Hvis du henter vores gratis app "PostNord", så kan du være helt sikker på, at de beskeder, du får om din pakke i app´en, er fra os,” skriver PostNord på deres Facebookside, hvor de også vedhæfter en af de mange beskeder, som danskerne kan risikere at få.

Hvad sker der, hvis man klikker på linket?

Hvis man kommer til at klikke på linket, så skal man ikke være bange for, at man pludselig får sig en virus. Dette er et andet svindelnummer, hvor man kommer ind på en side, hvor man har mulighed for at betale.

Siden ser faktisk ganske ægte ud, hvor der blandt andet også vises en pakke, som man har mulighed for at tracke. Til gengæld er det pludselig DHL og ikke PostNord, der skal levere pakken, og det er da ret besynderligt.

Ydermere, så fik man i første omgang besked på, at man skulle betale et gebyr på typisk 9 eller 19 kroner. Når man får mulighed for at betale, får man at vide, at man betaler for ‘1 Free Regular Membership’ altså et gratis medlemskab til 0 kroner.

Problemet her er dog, at svindlerne får ens kortoplysninger, og på den måde vil de løbende kunne hæve penge. Så hvis du en dag, er kommer til at give dine oplysninger videre på denne måde, så bør du kontakte din bank.

Læs også

Ung mor drak seks dåser energidrik om dagen: Nu har hun pacemaker

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip