Ægtepar på førtidspension har vundet 18 millioner i Eurojackpot: 'Tårerne begyndte at trille'

Ægteparret holder sig ikke tilbage.

Et ægtepar fra Halsnæs Kommune har vundet 18,4 millioner kroner Eurojackpot, og pengene falder på et særdeles tørt sted.

Parret er i slutningen af 60'erne og har været på førtidspension i en del år, oplyser Danske Spil. Glæden var derfor til at tage og føle på i fredags, da parret opdagede deres vilde held. 

- Jeg sad lørdag formiddag og ville lige tjekke tallene. Du ved, man tænker jo ikke, at man vinder, så jeg tog det meget roligt. De første fire rækker var der heller ikke noget på. Men så den femte række... Jeg troede ikke mine egne øjne og måtte kalde på min kone.

- Da det gik op for hende, at vi havde vundet, tabte hun fuldstændig mælet og tårerne begyndte at trille, fortæller den glade vinder, som ønsker at være anonym.

Parret skyndte sig efterfølgende i Kvickly i Frederiksværk, hvor de havde købt vinderkuponen. Her fik de udleveret et præmiebevis, som de kunne tage med hjem og gemme til efter weekenden.

Læs også

32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

Beviset blev nøjsomt gemt under en bunke papirer i en reol. Det var først, da de stod nede i banken mandag morgen, at det rigtig gik op for dem, at de var blevet millionære. 

Og de holder sig ikke tilbage med at snolde:

- Ved du hvad. Igennem så mange år har vi spinket og sparet for bare at kunne få lov at blive i vores hus. Vi blev begge førtidspensionister - blandt andet på grund af en fejloperation og masse forskellige sygdomme, og det har været nogle ekstremt hårde år. Det her er simpelthen en ny begyndelse, siger manden med grødet stemme.

- Og vi har ingen tid at spilde. Lige nu holder jeg foran INVITA, som forhåbentlig kan finde os et nyt badeværelse, jeg har allerede været i kontakt med Svane Køkkener. Så snart jeg er færdig her, skal jeg ud og hente den BMW, som jeg var ude at se i går. Jeg har altid ønsket mig en lækker bil, og jeg har bestilt den med hele svineriet.

Han tilføjer, at gevinsten har givet parret en fed lykkefølelse, som han slet ikke kan beskrive.

- Det er jo så vildt at tænke på, at om vi så bruger fem-syv millioner nu og her, så er der stadig mere end det dobbelte tilbage. Og jeg forventer altså ikke, at vi kan nå at bruge alle de penge selv, siger han.

Læs også

Borger opdagede ældre par tæt på en børnehave i Østjylland - ringede straks til politiet

Parret har allerede aftalte, at de vil bestille en gartner til at ordne haven og en tømrer til at udvide terrassen, så hele familien kan være der. Og så overvejer de at holde en fest på et hotel, hvor alle kan overnatte. Men planerne stopper ikke der.

- Min kone vil gerne tage kørekort og have en lille bil. Det har hun aldrig fået taget, og indtil nu har hun været tilfreds med mig som chauffør. Så det er fair nok, at hun vil have sin egen nu. Haha. Indtil hun får taget kørekortet, vil hun gerne have en ny knallert. Så den tager vi ud og køber i eftermiddag. Og så skal vi snart ud at spise. Det er også noget af det, vi ikke har gjort meget, meget længe.

Derudover vil ægteparret donere nogle penge til Dansk Handicapforbund og Julemærkefonden.

- Og så har vi nogle nære venner, der ikke har det så nemt. De skal bare sige til, hvad de skal bruge.

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip