Ældre dansk mand tjekkede blot kontoen: Pludselig stod én million uventede kroner

10/02/2024 11:54

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Den ældre mand tjekkede blot kontoen, da han blev mødt med synet af én million uventede kroner.

Mest læste i dag

En stor gevinst i Lotto kan gøre folk usædvanligt gavmilde. Det opdagede en sønderjysk kvinde, da hun ville aflevere en lånt bil tilbage til sine forældre.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Et pensionist-ægtepar fra det sønderjyske vidste med det samme, hvem der først og fremmest skulle nyde godt af gevinsten, da de for nyligt vandt 1.000.000 i Lotto takket være Millionærchancen:

"Det er jo rent luksus for os at vinde en million. Vi sidder selv godt i det i forvejen, og vores datter er lige flyttet i hus, så hende vil vi godt give lidt lækre ting til det nye hjem", fortæller den ældre sønderjyske mand, der blev noget overrasket, da han lige før jul opdagede, at der pludselig stod en million uventede kroner på kontoen:

"Vi har haft to biler, men vi havde lånt den ene ud til vores datter. Og da hun så kom med den, så fortalte vi hende, at den kunne hun godt beholde. Så brød hun helt sammen, så glad blev hun", fortæller manden, som indrømmer, at han og konen også fik lidt fugtige øjne i situationen:

"Det varmer jo også vores hjerter, at vi sådan kan give noget videre til vores barn. Hun fik lidt ekstra julegaver. Jaeh, hun er vist godt tilfreds med den million, selv om det slet ikke er hende, der har vundet den. Selv om børnene bliver voksne, så er det stadig dejligt at se dem pakke gaver op, det er jo stadig vores børn", fortæller manden.

Ægteparret har indtil videre ingen konkrete planer om at bruge løs af gevinsten – ikke til sig selv i hvert fald:

"Nej, men det luner da at vinde sådan en million. Det er dejligt", forsikrer han med sin lune sønderjyske underspillethed.