TV 2-profil deler trist meddelelse

Skrevet af Kamille Isaksen

06/02/2024
Foto: Shutterstock
Rikke fra TV 2-programmet "De sjældne danskere" har delt en trist meddelelse.

Dagens topnyheder

Danskerne har kunnet følge med i familiens liv helt tæt på, hvilket både har givet et indblik i familiens op- og nedture.

I en verden, hvor hverdagen ofte kan virke ensformig for mange, findes der historier, der bryder med det almindelige og rører ved hjertet. En sådan historie er om Rikke Ammitzbøll og hendes datter Isabella, som er kendt fra TV 2-programmet "De sjældne danskere". Men bag kameraets linse har familien stået overfor en udfordring, der ikke kunne overvindes sammen - Rikke og Isabellas far, Thomas, har besluttet at gå fra hinanden.

Det skriver SE & HØR, som kører historien sammen Ude & Hjemme.

Rikke, der har været Isabellas uundværlige støtte og guide i en verden, hun ikke kan se, har delt sit liv og sine udfordringer med offentligheden. Fra at beskrive hverdagens små detaljer for Isabella, til at navigere i et liv, der er alt andet end almindeligt, har Rikke vist en styrke og et mod, der inspirerer. Men selv de stærkeste kan møde udfordringer, de ikke kan stå imod.

For nylig har Rikke delt, at hun og Thomas, efter mange års fælles kamp for deres datters velbefindende, har valgt at gå hver til sit. En beslutning, der ikke kom let, men som blev truffet i erkendelsen af, at de ikke længere var gode for hinanden. Rikke beskriver deres forhold som "ødelagte glas", hvor forsøg på reparation kun resulterede i, at vandet fortsatte med at sive ud.

Historien om Rikke og Thomas er ikke et eventyr, men en virkelighed, der viser, at livet sjældent går som forventet. Fra det øjeblik de mødtes på et diskotek, til deres spontane weekendtur til Tyskland, hvor de begge ønskede et liv sammen, har deres rejse været fyldt med kærlighed, håb og drømme. Men virkeligheden, især med de udfordringer, der fulgte med Isabellas mange diagnoser, har sat deres forhold på prøve.

Rikke står nu overfor en ny begyndelse, hvor hun skal genopdage sig selv og finde ud af, hvem hun er udover rollen som Isabellas mor. Hun håber på, at hende og Thomas kan fortsætte med at være bedste venner og fælles om at sikre Isabellas lykke.