Ærkebiskop Paludan: Vil starte nyt trossamfund

Rasmus Paludan vil være ærkebiskop. Foto: Shutterstock

Rasmus Paludan er nok engang ude i et provokationsstunt. Den berygtede politiker vil nu være ærkebiskop i et nyt trossamfund. Trossamfundet får navnet: Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke.

Ifølge TVmidtvest har Rasmus Paludan købt en gammel friskole i byen Rødding i Salling.

I friskolen vil partistifteren af Stram Kurs og den notoriske islamkritiker stifte et nyt trossamfund, som får navnet Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke. Rasmus Paludan vil selv være ærkebiskop i trossamfundet.

Læs også

Black Friday 2020 er igang - Spar masser af penge!

Der er dog ikke umiddelbart opbakning til Paludans projekt fra byens borgere. Til TVmidtvest udtaler formanden for byens udviklingsråd, Finn D. Andersen.

"Jeg kan ikke lige se, hvad han skulle kunne bidrage med. Det, som borgerne i byen er nervøse for, er, om det kan trække noget ballade af en slags med sig."

Jeg er velkommen alle steder i Danmark

Rasmus Paludan anerkender dog ikke selv, at han skulle være uønsket i Rødding.

"Jeg anerkender slet ikke præmissen om, at jeg ikke er velkommen. Jeg føler, at jeg er velkommen alle steder i Danmark," udtaler Rasmus Paludan, der mener, at han kan bidrage med rigtig meget til lokalsamfundet. Der er planer om afholdelse af gudstjenester og undervisning i kristendom. Hovedpersonen mener nemlig, at folkekirken har forladt traditionen om at udbrede kristendommen, fordi den har lavet et knæfald for Islam.

Rødding har 900 indbyggere.

Udvist fra Frankrig

Det er ikke lang tid siden, at Rasmus Paludan blev udvist fra Frankrig. Her blev han tilbageholdt i to dage inden han blev udvist. Paludans provokerende aktiviteter har den sidste tid nået ud over landets grænser og han er således blevet udvist fra Frankrig og fået indrejseforbud i Sverige.

Der er endnu ikke nogen politikere, der har kommenteret på Rasmus Paludans nyeste tiltag.

Læs også

Politiker forarget: Så mange bandemedlemmer er på offentlig forsørgelse

 

 

 

 

 

Dagens Gossip