Afsløring fra grevinde Alexandra: Det er virkelig hårdt

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Grevinden kommer med en afsløring i en ny dokumentar, hvor også sønnerne Nikolai og Felix lader sig interviewe.

Det er ikke kun i Danmark, at indbyggerne synes grevinde Alexandras historie er spændende. 

Det er også tilfældet i grevindens hjemland Kina. Her har der været interesse for hende, siden hun blev forelsket i og senere gift med prins Joachim. Det udmønter sig nu i en ny dokumentar, hvor grevinde Alexandra samt prins Nikolai og prins Felix lader sig interviewe.

Læs også

Populær DR-serie vender tilbage: De skal være med

Dokumentaren, der er 42 minutter lang, er produceret af Cogo Media og Tencent News, der nyhedsarmen af det store kinesiske selskab Tencent. 

Heri fortæller den forhenværende prinsesse og hendes to sønner om deres liv, tanker og hverdag. Et af de emner, der naturligt nok bringes på bane, er grevindens forhold til hendes sønners far: Prins Joachim. 

"En god ven"

Det vakte stor opsigt i både Danmark og Kina, da prins Joachim præsenterede Alexandra Manley på trappen foran Fredensborg Slot med nyheden om, at de var blevet forlovet. Den 31-årige kommende prinsesse blev straks vældig populær ved danskerne, da hun rykkede teltpælene op i Hong Kong og rykkede ind på Schakenborg Slot i Sønderjylland, der på daværende tidspunkt var prins Joachims hjem. 

Parret blev skilt i 2004. 

I dokumentaren spørges grevinde Alexandra til, hvordan deres forhold er i dag. Det er ifølge grevinden godt. Hun kalder prins Joachim for en god ven. 

Hun afslører desuden, at det har været "virkeligt hårdt" at være alene mor til sin to sønner, prins Nicolai og prins Felix, der primært har boet hos hende siden hendes skilsmisse fra prins Joachim.

Læs også

Godt nyt i hårde tider: 7.200 kroner ekstra til danskerne

 

 

Dagens Gossip