Aldrig set lignende: Derfor stjæler fredagens 'Vild med dans'-program alle overskrifterne

30/09/2023 11:44

Emil Martesen

Indland
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Det populære underholdningsprogram løber med alle overskrifterne i kølvandet på fredagens program.

Mest læste i dag

Sidste fredag var der sæsonpremiere på den 20. udgave af 'Vild med dans'.

Og det populære underholdningsprogram skuffede bestemt ikke, da danskerne for første gang fik lov til at træde ud på dansegulvet.

Allerede sidste fredag blev der lagt i kakkelovnen til en tæt konkurrence med et historisk tæt felt.

Og det skulle vise sig at holde stik, da der i går blev taget hul på endnu en omgang 'Vild med dans'.

Men alligevel var det alt andet end danserne på gulvet der stjal overskrifterne.

I går blev seerne af TV 2's populære show 'Vild med Dans' nemlig vidner til en usædvanlig generøs bedømmelse fra gæstedommer Jimilian.

Den 29-årige sanger, der var inviteret i anledning af programmets 20. jubilæumssæson, uddelte hele 76 point – en markant kontrast til den mere tilbageholdende Marianne Eihilt, der fordelte 38 point blandt de ti par.

Marianne Eihilt lagde heller ikke skjul på, at hun godt kunne forså sangeren, på trods af, at hun selv uddelte halvt så mange point:

"Jeg kan godt forstå, at når man kommer ind en enkelt gang, så får man lyst til at sprede glæde. Det kan jeg virkelig godt forstå. Så længe hans karakterer passer og holder sit eget leje, så har det ingen konsekvens. Det hæver bare gennemsnittet", lyder det hudløst ærligt fra dommeren til Ekstra Bladet.

Jimilian selv ser ikke problemet.

Til Ekstra Bladet har han forklaret, at han ikke kan se noget problem i, at de høje karakterer sad løst. Men hans liberale pointgivning har utvivlsomt sat sindene i kog og åbnet for en bredere diskussion om, hvad 'Vild med Dans' i sin essens bør være: en seriøs konkurrence eller ren underholdning:

"Jimilian er jo helt til grin. Få nogen, der er seriøse", skrev en utilfreds seer på sociale medier, mens en anden tilføjede: "Vi er ude i en regulær skandale".

Ikke desto mindre blev det Dulfi Al-Jabouri og Malene Østergaard, der trak det korteste strå og måtte forlade konkurrencen.