Anders Matthesen meget tæt på ‘Ternet Ninja 3’

Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Ifølge Anders Matthesen selv, så er projektet meget tæt på at kunne flyve af sted, og så er der tale om få år, før filmen er klar.

Det er kun ganske få ting, som multikunstneren Anders Matthesen ikke får succes med, når han går helhjertet ind i et projekt.

Det har danskerne blandt andet set i animationsfilmene, Terkel i Knibe, Ternet Ninja og Ternet Ninja 2, der alle foregår i det samme univers.

Mens Terkel I Knibe-filmen ikke fik en 2’er, så har folk ikke blot fået en 2’er af Ternet Ninja, men de kan formentlig også snart se frem til en Ternet Ninja 3.

Læs også

Troede hun havde fået en p-bøde: Fik en langt værre besked i forruden

Dette fortæller Anders Matthesen selv i sin Podcast ‘Den Hvide Væg’, hvor lyttere i løbet af de sidste fire måneder har kunne følge med i, hvordan Anders Matthesen skriver stand-up, hvordan han laver mad og ikke mindst, om der er fremskridt med en mulig Ternet Ninja 3.

Og fremskridt, det er der.

Anders Matthesen fortæller i sin seneste podcast, at han faktisk har skrevet filmen, og meget atypisk har han gjort dette før, at han overhovedet er begyndt på bogen.

Han fortæller, at det er bevidst, at han vil vende processen om, og det er der sikkert mange Ternet Ninja-fans, der er glade ved.

I podcasten fortæller Anders Matthesen, at der nu skal søges efter filmstøtte, og hvis de godkender hans ‘projekt’, så ventes det, at Ternet Ninja 3 vil være klar i 2024.

Hvad filmen handler om, får vi desværre ikke afsløret. Til gengæld fortæller Anders Matthesen i den ‘Hvide Væg’ om forskellige valg og fravalg i forhold til Ternet Ninja 2.

Vil du selv høre mere den kommende film, så skal du søge efter ‘Den Hvide Væg’ der hvor du normalt lytter til podcast.

Læs også

Nyt forslag: Vil tvinge 680.000 danskere

 

 

Dagens Gossip