Anne Gadegaard: Derfor er min nye adresse hemmelig

Foto: Unger Anthon/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Sangerinde og blogger Anne Gadegaard vil ikke afsløre for sine Instagram-følgere, hvor hun er flyttet hen sammen med sin familie.

Blandt danskerne blev Anne Gadegaard et kendt ansigt, da hun i 2003 vandt Børnenes Melodi Grand Prix med sangen ”Arabiens Drøm”.

Læs også

Nu lukkes millionby ned

I dag beskriver 28-årige Anne Gadegaard sig som ‘blogger, singer and tv-personality’ på sin Instagram.

Derudover hjemmepasser hun datteren Filippa, som hun blev mor til for halvandet års tid siden. Det er netop datteren, der er årsagen til, at hun ikke har lyst til at dele, hvor hun netop er flyttet hen. 

Derfor er adressen hemmelig

På Instagram deler hun mange ting fra sin hverdag, men den nye adresse holder hun for sig selv.

I en Instagram-story fra i dag af fortæller hun til sine 72.000 følgere, hvorfor hun ønsker at holde det hemmeligt:

“Jeg kan godt forstå, at der er rigtig mange, der spørger, hvor vi er flyttet hen. Jeg kommer ikke til at sige det, og det gør jeg ikke, fordi I ikke må vide det. For det må I jo gerne. Men jeg har gennem hele mit liv, siden jeg vandt børne MGP, haft forskellige stalkere. Jeg har aldrig vidst noget om de her stalkere, det er først efter jeg er blevet ældre, jeg har fået det at vide,” forklarer hun og fortsætter:

“Men et par måneder efter jeg fik Filippa, og jeg kan virkelig ikke lide at snakke om det, men der har jeg haft en stalker, som har været rigtig ubehagelig. Som har gjort, at jeg virkelig har kigget mig over skulderen, når jeg gik ud. Så jeg kommer ikke til at sige det. Det er mest på grund af Filippa. Det har sat en dæmper for, hvad jeg har filmet og delt.”

View this post on Instagram

Så begynder flytteprocessen! Juhuuuu🎈🏡

A post shared by ANNE GADEGAARD (@annegadegaard) on

 

 

Læs også

12-årig pige dræbt i drive-by-skyderi

 

 

 

Dagens Gossip