'Badehotellet'-stjerne hårdt presset: Nu taler hun ud

Skrevet af Emil Martesen

45 uger siden

|

14/07/2023
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Nu deler hun hudløst ærlige ord om det hårde pres.

Dagens topnyheder

I næsten ti år har 'Badehotellet' været et årligt hit på TV 2 og underholdt danskerne med sin fortælling om livet på Andersens lille badehotel i Skagen. Serien følger medarbejderne og tidens dramatiske udvikling fra 1928 til 1946, kort efter anden verdenskrig. 

Men da der blev taget hul på optagelserne til den tiende sæson, så lagde de ikke skjul på, at det blev med en strammere produktionstidsplan. 

Og den populære TV 2-serie 'Badehotellet' er i skrivende stund midt i optagelserne til den sidste sæson, og den begrænsende produktionsplan har sat sine spor. 

Amanda Dollerup, løfter i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet sløret for, at både budgettet og tiden er blevet skåret ned, hvilket har sat holdet under pres: 

“Der er færre penge, så vi løber simpelthen stærkere. Det kræver stor forberedelse at præstere så godt på så kort tid”, forklarer Amanda, da hun møder pressen på den grønne løber til premieren på 'Natasja' musikforestillingen i Operaen. 

Hun lægger heller ikke fingre imellem, da hun sætter to streger under, at der er meget pres på skuespillerne: 

“I begyndelsen var vi mere søgende omkring karakterernes udvikling. Der var mere tid til at finde det. Men nu er der ikke så meget tid. Der er et stort tidsmæssigt pres, hvor vi skal nå mange scener om dagen. Vi skal være rigtig hurtige. Vi gør et godt stykke arbejde på meget kort tid”. 

Amalie Dollerup benytter samtidig lejligheden til og fortælle, at det kun er 'Badehotellet', der oplever denne ekstra belastning. Hun mener, at stress er en almindelig del af branchen.