Bar skulle til at lukke... Det lavede Mikkel Hansen om på

Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Hvis man lige har vundet VM i håndbold, så har man lov til at skeje sig lidt ekstra ud. Det gjorde Mikkel Hansen på Fox and Hounds i Herning, hvor han sørgede for, at baren var klar på en morgenfest.

Der er bestemt intet at sige til, hvis de danske landsholdsspillere og deres nærmeste har lidt ekstra ondt i hovedet, når de vågner op i dag. Der går dog formentlig nogle timer endnu, før de har i sinde at stå op, for spillerne er først lige gået i seng.

Efter VM-guldfesten i Boxen i Herning, fortsatte spillere, trænere og resten af staben ud i nattelivet i Herning for at fejre guldet, og man må så sandelig sige, at det blev fejret. Festen fandt sted på baren Fox and Hounds i midten af bylivet, hvor landsholdet havde fået et privat lokale ovenpå, hvor de kunne feste, og nedenunder var det muligt for fans og andre glade danskere at nyde et par dråber alkohol.

Da klokken rundede 05:00, altså for knap fire timer siden, var festen dog stadig i gang, men der var efterhånden så folk mennesker tilbage, at ejeren af baren, Jan Taulbjerg, havde planer om lukke festen ned.

VM-topscorer og turneringens bedste spiller Mikkel Hansen, var dog ikke interesseret i at lade festen slutte endnu, og han valgte derfor at give en omgang til de mennesker, der fortsat var på beværtningen, og så ville ejeren ikke lukke.

Læs også

”Vi har haft en fantastisk fest, og de har haft en privatfest oppe ovenpå, hvor de har siddet for sig selv med landstræneren og hygget sig. Til sidst var der ikke så mange gæster tilbage, så vi besluttede os for at lukke, men så tænkte Mikkel, at han ville give en sidste omgang. Så tænkte jeg, at det skulle han da have lov til, når de var blevet verdensmestre,” fortalte Jan Taulbjerg til TV2.dk

Fox and Hounds var fortsat kørene omkring klokken 06:00.

Ondt i hovedet i København

De danske verdensmestre kunne nok godt bruge et velfortjent hvil, ikke mindst ovenpå nattens strabadser, hvor enkelte af spillerne måske fortsat er vågne endnu. De har dog ikke mange timer til at flade den i sengen, for klokken 17:00 skal de nemlig hyldes på balkonen ved Rådhuspladsen i København.

Guldfesten fortsætter dog på TV2, hvor der allerede fra klokken 12:35 bliver sendt live med interviews og forskellige øjeblikke fra den netop overståede slutrunde, hvor Danmark nu kan kalde sig verdens bedste håndboldhold.

Læs også

Royalt: Er Meghan slet ikke gravid?

Guldmedaljen og titlen som verdens bedste hold, er dog ikke det eneste, som landsholdet kan glæde sig over. De har nemlig også sikret sig en plads ved OL i Tokyo til næste år, hvor de skal forsøge at forsvare den olympiske guldmedalje, som de hentede ved legene i Rio i 2016.

Danmark er i sandhed overlegne indenfor herrehåndbold i øjeblikket, hvor Nikolaj Jacobsens tropper har mulighed for at få tre på stribe, hvis de vinder EM-slutrunden, der afholdes i januar 2020. Hvis Danmark vinder den slutrunde, så vil Danmark sidde øverst på tronen ved alle de største slutrunder, og det er blot den anden nation i historien til at gøre dette.

Læs også

Dansk VM-guld giver vigtig bonus

 

 

Dagens Gossip