Berørt Mikkel Hansen sagde onsdag stop: Nu giver Nikolaj Jacobsen svaret på det alle har higet efter

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

04/04/2024
Indland
Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Nu giver Nikolaj Jacobsen svaret på det alle har higet efter.

Dagens topnyheder

Det var noget af en nyhed, der mødte danske håndboldfans, da det blev offentliggjort, at den store stjerne Mikkel Hansen ville vende tilbage til Danmark. 

Siden hans tilbagevenden i Aalborg Håndbold er det nok de færreste danskere, der ikke har tænkt tanken, om hvor længe Mikkel Hansen ville fortsætte i Aalborg Håndbold.

Og nu lakker Mikkel Hansens håndboldkarriere for alvor mod enden.

Det bekræftede han selv på et pressemøde med Aalborg Håndbold onsdag.

Mikkel Hansen har nemlig valgt at sætte punktum for sin karriere, når indeværende sæson synger på sidste vers.

Og der kan ikke herskes tvivl om at den 36-årige venstre back, som har været synonym med dansk håndboldsucces, efterlader et markant indtryk på hele håndboldverdenen.

Det gør han bestemt også hos landtræner Nikolaj Jacobsen, selvom beskeden ikke kom bag på ham.

Den danske landsholdsveteran havde nemlig ringet til landstræner Nikolaj Jacobsen et par dage i forvejen:

"Det kom ikke bag på mig som sådan. Vi har haft mange samtaler, som ikke specifikt handlede om det emne, men på baggrund af de snakke har jeg alligevel vidst, at han har pønset på, hvornår det skulle være", lyder det fra landstræneren til Ekstra Bladet, inden han fortsætter:

"Det er jo klart, at det forholder sig sådan, når man er 36 år. Men jeg vidste ikke, om det var til sommer eller næste sommer, at han ville gøre det".

Den evigt populære Nikolaj Jacobsen vil heller ikke røbe for meget om hvorvidt Mikkel Hansen bliver en del af de 14 danske spillere, der skal udtages til OL til sommer. Her slår han fast, at han fastholder fokus på den igangværende sæson og forberedelserne uden at lade diskussioner om individuelle spilleres chancer tage overhånd.