Nu bryder Mathias Gidsel tavsheden: "Det er ikke nemt for mig"

Skrevet af Emil Martesen

01/04/2024
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nu bryder den evigt populære Mathias Gidsel tavsheden.

Mest læste i dag

For nyligt kunne han skrive 'verdens bedste håndboldspiller' på cv'et.

Og den venstrehåndede Füchse Berlin-spiller synes da også selv, at han er en god håndboldspiller, men i et interview med Gießener Anzeiger fortæller han, at han ikke ser sig selv, som en stjerne.

Det skriver B.T.

Som verdens bedste håndboldspiller ville det nok være løgn at sige, at Mathias Gidsel ikke har stjernestatus; og det er da også noget, han lige skal vænne sig til:

"Jeg ved, der er mange, der ser på mig som spiller og som person, men det er ikke nemt for mig", udtaler han og tilføjer: "Jeg har været nødt til at arbejde på det og er stadig ved at lære at håndtere både negative og positive kommentarer".

Mens Mathias Gidsel fortsat vænner sig til, at der er mange, der følger ham tæt og har en holdning til ham, står han sammen med sin klub, Füchse Berlin, over for en vigtig periode i den tyske Bundesliga.

Ethvert opgør kan nemlig betyde forskellige på succes og fiasko i jagten på trofæet:

"Hver Bundesliga-kamp handler for os om mesterskabet. Vi er kun et point efter Magdeburg. Der er ikke tid til koncentrationssvigt, vi skal give 100 procent i hver kamp", lyder det fra danskeren.

Lige nu ligger Füchse Berlin på førstepladsen, men Magdeburg er kun ét point bag dem og har endda en kamp i baghånden også.