Bilka foretager ny ændring

En kvinde måtte sande, at ikke alle havde lyst til at holde afstand. Foto: Shutterstock

Dette år bliver Black Friday i Bilka en anden end hidtil.

Det er i dag den dag på året, hvor der handles for absolut flest penge i Danmark. Det er nemlig Black Friday, og der findes efterhånden ikke en butik, der ikke hopper med på tilbudsfesten.

Læs også

Mand slår frokosttyv ihjel: Slipper med bødestraf

I år er Black Friday dog en anelse anderledes, da coronavirussen hærger, og det kan man blandt andet mærke hos Bilka, hvor de benytter sig af en anden Black Friday-strategi i år i forhold til de tidligere år.

Til Randers Amts Avis fortæller varehuschef, Jan Møller, at de har gjort hvad de kunne, for at sikre en coronasikker Black Friday. Derfor holder de åbent i 24 timer, og spreder tilbuddene ud over flere dage i stedet for de velkendte timetilbud.

“Vi har gjort, hvad vi kan for at lave en coronasikker Black Friday. Vi har en medarbejder, der hele tiden går og spritter vogne og kurve af, så hver kunde får en helt ren kurv. Vi har droppet de sædvanlige timetilbud - denne gang kører alle vores tilbud over flere dage. Og så har vi valgt at holde døgnåben i dag for at brede kundestrømmen ud,” lyder det fra Jan Møller til mediet.

Det vil altså være muligt for Bilkas-kunder at handle Black Friday-tilbud hele weekenden i stedet for blot om fredagen.

Kun en dukkede op i Power

Det har flere steder været tydeligt at mærke, at flere vælger at handle online på Black Friday. Et af stederne hvor det har været tydeligst, er i Power i Kolding, hvor kun en person stod klar, da Power åbnede dørene klokken 7.00 i morges.

Ifølge B.T der har talt med butikschefen i Kolding, plejer der at være 50-100 kunder ved åbningen af butikken på Black Friday, men i dag var der kun en enkelt gæst, og det var Thue.

Læs også

Biker-Jens er blevet fyret

 

 

Dagens Gossip