Bilka reagerer på problem: Nu får det konsekvenser

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Ser vi særlige udfordringer, reagerer vi på det, lyder det fra Salling Group, der ejer Bilka.

Hold afstand. Send kun én handlende afsted ad gangen Sprit af.

Læs også

Stor opbakning til alkoholfri gymnasiefester

Bilka gør, hvad de kan for at forhindre coronasmitten i at stige i supermarkederne rundt om i landet. Men nu må de tage endnu et middel i brug. Åbningstiderne bliver ændret. Det er dog ikke i alle butikker, at der nu bliver lukket lidt tidligere.

Der er tale om Bilka i Ishøj og Bilka i Hundige. Det skriver Sjællandske.

Det er et mødested

Det er unge mennesker, der bruger supermarkedet som mødested, der er årsagen til, at Salling Group, der ejer Bilka, vælger at lukke kl. 21 i stedet for kl. 23 i de to varehuse.

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

“Ser vi særlige udfordringer, reagerer vi på det. Vi har derfor besluttet, at Bilka i Ishøj og Bilka i Hundige lukker kl. 21 i stedet for kl. 23 fra onsdag, fordi vi i ydertimerne på de to lokationer har oplevet flere kunder, typisk yngre mennesker, der desværre indimellem kommer i grupper og ikke altid følger de fælles anbefalinger, der er,” forklarer Morten Willum, Head Of Retail i Bilka.

Han tilføjer, at de vælger at håndtere problemerne lokalt, og det er derfor, at det ikke er alle landets Bilkaer, der bliver ramt. 

Ishøj Kommune er det sted i Danmark, hvor smittespredningen er størst lige nu. Det er også her, at flest unge dukker op i grupper, fortæller Morten Willum. Men for at undgå, at kunderne fra Ishøj ikke tager til Hundige, når deres lokale varehus er lukket ud på aftenen, så har man valgt at lukke klokken 21 begge steder.

Læs også

DMI melder ud om varme: 12 grader på vej

 

 

 

Dagens Gossip