DMI melder ud om varme: 12 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Vi nærmer os weekenden med hastige skridt, og det er der mange der glæder sig til, da vi kan se frem til både sol og 12 graders varme.

Med et par varmegrader i løbet af dagen i går og en del regn rundt omkring i landet, blev der fjernet en hel del af den sne, der har ligget i Danmark de seneste to uger.

Læs også

Mor og børn drak egen urin mod corona

Der bør dog ikke gå længe, før den sidste del sne også forsvinder, da temperaturen kun vil stige de kommende dage.

Tager vi et kig på DMIs syvdøgnsprognose, så vil der i dag blive skyet og diset vejr, mens det ligeledes kommer til at regne rundt omkring i landet. Temperaturen forventes at ligge mellem 0 og 5 grader, mens der i nat forventes mellem 1 og 3 graders varme.

Torsdag kommer til at blive nogenlunde samme scenarie. Skyet og diset vejr med nedbør, mens temperaturen vil ligge på mellem 2 og 5 graders varme. I løbet af natten forventes igen mellem 1 og 3 grader, så vi begynder for alvor at rykke væk fra frysepunktet.

12 grader i weekenden

Når vi nærmer os weekenden, bliver der for alvor skruet op for varmen. Fredag forventes overskyet vejr med regn, men til gengæld stiger temperaturen til omkring 7 grader.

Lørdag vil der være tørt og sol de fleste steder, og temperaturen forventes at snige sig op på hele 10 grader, mens der om natten vil være 5 graders varme. Det er altså en nattetemperatur, hvor der er helt op til 25 graders forskel i forhold til dagene med -20 grader.

Søndag bliver den hidtil varmeste dag, da vi får intet mindre end 12 graders varme. Derudover bliver det en tør dag med en del sol.

Når vi tager hul på næste uge bliver det ikke dårligere. Mandag forventes tørt vejr med sol, mens der igen bliver omkring de 12 grader. Derudover forventer DMI mest tørt vejr og uændrede temperaturer.

Læs også

Derfor afslørede Harry og Meghan baby-lykke på denne dag

 

 

Dagens Gossip