Biografer advarer: Pas på denne svindel-besked

Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Nordisk Film Biografer advarer nu mod fup-mails, der er i omløb.

På søndag 19. august afholder Nordisk Film Biografer deres såkaldte 'Store Biografdag', hvor man i dagens anledning har sat billetprisen ned til bare 50 kroner for en tur i biografmørket.

Desværre har ukendte svindelere benyttet sig af det gode tilbud til at sende fup e-mails i omløb. 

Flere danskere har allerede modtaget de falske E-mails, der umiddelbart ser ud til at være fra Nordisk Film Biografer og som omhandler 'Store Biografdag’. I virkeligheden er svindelnummeret dog et forsøg på at fuppe modtageren. Det oplyser Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

Læs også

Ekskæresten vil politianmelde Fie Laursen efter grove anklager: 'Jeg vil ikke finde mig i det'

Her skriver biograf-virksomheden, at de falske mails blandt andet indeholder et link til et spørgeskema, som man under ingen omstændigheder bør trykke på.

- Vi glæder os rigtig meget til Nordisk Films 'Store Biografdag'. Desværre er vi blevet informeret om, at falske mails omkring vores begivenhed er i omløb. I disse e-mails, som er udsendt i vores navn, opfordres man blandt andet til at klikke på et link til et spørgeskema. Vi opfordrer til at slette de falske beskeder og undgå at klikke på nogle links, siger Vibeke Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer til Ekstra Bladet.

Hos Nordisk Film Biografer er man klar over, at man ikke er den eneste virksomhed, der er blevet udnyttet i forbindelse med mail-svindel, og det ærgrer Vibeke Wolfsberg.

Læs også

Tv-vært i fræk brøler på Smukfest: ‘Jeg har vist min tissekone til alle’

- Det er jo desværre noget, som mange virksomheder rammes af - altså at nogle kopierer de ting, vi foretager os og så forsøger at aflure nogle kontonumre eller tilmelde folk nogle abonnementer eller andre ting. Det kommer fra udlandet og er meget svært at få stoppet, siger Vibeke Wolfsberg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- I det her tilfælde drejer det sig om, at man skal svare på nogle enkelte spørgsmål, hvorefter man så får at vide, at man kan købe to billetter og to Guf-billetter (billetter til sodavand og popcorn, red.) for ni kroner. Desuden skal man oplyse sit kontonummer, men det har altså intet med os at gøre.

Nordisk Film Biografer oplyser, at man har valgt at politianmelde sagen.

 

Dagens Gossip