Bjarne krævede at Føtex-ansat tog tørklædet af: Så blev han smidt ud

Føtex på Mariagervej i Randers. Foto: Google Maps

Den 62-årige Bjarne Larsen ville bestemt ikke have hjælp af den 16-årige somaliske Nafiso Ali, der var ansat i Føtex. Hun skulle hvert fald som minimum smide tørklædet, hvis hun ønskede at hjælpe ham.

Den 62-årige Bjarne Larsen ville bestemt ikke have hjælp af den 16-årige somaliske Nafiso Ali, der var ansat i Føtex. Hun skulle hvert fald som minimum smide tørklædet, hvis hun ønskede at hjælpe ham.

En noget bizar situation fandt sted i Randers for to uger siden, da den 62-årige Bjarne Larsen havde indfundet sig i Føtex, for at købe et par nye bukser.

Den gangbesværede mand blev vist hen i herreafdelingen, og kort efter ankom den 16-årige Nafiso Ali, der er dansk-somalier. Hun skulle hjælpe ham med at finde et par nye bukser, men i det han så hende, udbrød han højlydt ”Nej!”

Det kom bag på de ansatte i Føtex, der i første omgang ikke helt vidste, hvad det var han mente med det. Da de spurgte ind til det, skulle Bjarne Larsen have sagt, at han ikke ville ekspederes af hende.

Læs også

Isabella bestilte kagekone i Føtex til børnefødselsdag - blev forbavset over resultatet

”Så siger han bare, at han ikke vil ekspederes af en med en anden etnisk herkomst. Så skulle jeg i hvert fald smide tørklædet, hvis det var,” fortæller Nafiso Ali til Amtsavisen.dk.

Da avisen talte med Bjarne Larsen selv, var det ikke fordi, at han havde en anden forklaring. Han fortæller, at han som civilingeniør med nød og næppe overlevede et attentat, der muligvis var gennemført af islamister, og derfor handlede han, som han gjorde.

”Så da de kommer anstigende med én med tørklæde, siger jeg til dem, om det ikke er muligt, at en af de to andre kunne hjælpe mig i stedet for. Men det siger de nej til. Hvis ikke, jeg kunne acceptere at blive betjent af en med tørklæde, så kunne jeg bare gå igen,” fortæller Bjarne Larsen.

Bjarne ville ikke påduttes en religion

Da Bjarne ankom til Føtex, ville han egentlig bare købe et par bukser, og han mente ikke, at det kunne være rigtigt, at han skulle påduttes en religion på grund af det.

Læs også

Breaking: Nu overlever Fætter BR alligevel

”Jeg vil bare gerne ekspederes neutralt, og jeg ønsker ikke at blive påduttet nogen religion, når jeg kommer som kunde i Føtex. Det kan jeg ikke være den eneste, der mener,” fortæller han.

Han havde håbet på, at han ville få forståelse fra varehuschefen, men han fortalte ham i stedet, at han kunne finde et andet sted at handle, hvis han ikke kunne acceptere, at der arbejdede en pige med tørklæde på i hans butik.

Til det var Bjarne uforstående.

 

 

Dagens Gossip