Breaking: Nu overlever Fætter BR alligevel

Nu overlever Fætter BR alligevel. Foto: Mads Claus Rasmussen. Ritzau Scanpix.

Der har været masser af forvirring og skriverier omkring Top-Toys konkurs og lukningen af Fætter BR. Men nu er det officielt, at Fætter BR fortsat kommer til at eksistere.

Der har været meget snak omkring Fætter BR og ToysRus, da ejeren Top-Toys blev begæret konkurs. Butikkerne blev omgående lukket, og de ansatte fik opsagt deres kontrakter. Kort efter kom det dog ud, at flere butikker ville holde åbent til et ophørsudsalg, men få dage inden det blev aktuelt, havnede den plan i vasken.

Mange danskere der er vokset op med Fætter BR, begræd konkursen, men de kan igen begynde at rette smilet til og få tørret tårerne væk, for Fætter BR kommer alligevel til at overleve. Navnet gør i hvert fald.

Salling Group har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor i de skriver, at de har købt rettighederne til navnet Fætter BR. Salling Group har dog ikke købt de fysiske butikker, og dermed vil du fortsat ikke kunne gå ned at handle i din lokale Fætter BR-butik.

Rettighederne til navnet har de dog sikret sig, da de gerne vil beholde det ærekære danske brand på danske hænder.

”Det er beklageligt, når kompetente medarbejdere i branchen mister deres arbejde efter butikslukninger. Med 1500 ledige jobs i Salling Group er der forhåbentlig muligheder for mange af TOP-TOY’s dygtige medarbejdere hos os,”

”Indtil da sikrer vi med denne handel, at rettighederne til et hæderkronet dansk brand forbliver på danske hænder,” lyder det fra Per Bank, der er administrerende direktør i Salling Group.

Du kan stadig handle Fætter BR på nettet

Mens de fysiske butikker altså ikke overlever i første omgang, så er det ikke slut med at kunne handle Fætter BR. Salling Group har nemlig foruden rettighederne til navnet, også sikret sig det fysiske varelager og Top-Toys IP-rettighederne.

Det betyder med andre ord, at det bliver muligt at købe legetøj til børnene via Fætter BRs webshop.

Salling Group der blandt andet ejer Bilka og Føtex, lancerede i forbindelse med Top-Toys konkurs et tiltag, hvor man kunne komme ind og bytte sit købte Fætter BR og ToysRus-legetøj til andet legetøj, hvis det samme legetøj også kunne købes i Bilka eller Føtex.

Denne service er fortsat aktiv.

Læs også

Chokerende video: Baby i autostol falder ud af bil i fart, mens moderen blot kører videre

 

 

 

Dagens Gossip