Blev helt lam i ansigtet: X Factor-vinder frygtede konen skulle dø

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Den tidligere vinder af X Factor frygtede, at hustruen Sika ville gå bort, da hendes venstre side af ansigtet blev lamt.

Den 25. marts 2011 blev Sarah Skaalum kåret som vinder af X Factor i Danmark. Her 10 år senere har hun skiftet køn og hedder nu Noah, og Noah er blevet gift med hustruen Sika Skaalum.

Læs også

Ny afsløring i Jes Dorph-sagen

Parret fik dog et kæmpe chok, da Sika pludselig blev lammet i venstre side af ansigtet.

På Instagram fortæller Noah, hvordan det var noget af et chok at sidde derhjemme med parrets barn, og ikke ane, hvad der ville ske.

“Det var nok en af de mest skræmmende dage, jeg længe har haft – at sidde alene hjemme med vores barn i det, der føltes som et tomt hjem og ikke vide, hvad der skete med min kone – moderen til mit barn. Dét er noget af det værste, jeg nogensinde har prøve,” lyder det fra Noah Skaalum på Instagram.

I tiden hvor Noah sad derhjemme med barnet og ventede, frygtede han, at han skulle til at leve et liv uden sin kone i fremtiden. En tanke der skræmte ham fra vid og sans.

“Jeg fandt ud af, hvordan det ville føles, hvis den som hele min og Elions verden drejer sig om, ikke ville være her. Godt vi slap med en forskrækkelse, for du er den vigtigste for os. Du klarer den her! Vi klarer det som en familie,” lyder det fra Noah på Instagram.

Heldigvis for parret og deres barn, så viste det sig at være en nerve, der hævede op i hjernen. En ansigtslammelse der har fået navnet Bells parese. I milde tilfælde plejer folk at have gode udsigter til at komme sig over det, mens det i svære tilfælde kan blive noget, man skal leve med.

Læs også

Vild med dans-stjerne jubler: Vi venter spændt

 

 

 

Dagens Gossip