Blev stemt ud af Robinson: Kom hjem til to dødsfald

Foto: Nent Group Danmark

Deltageren Anders skulle ikke blot sluge en udstemning i Robinson, der kom også to dødsfald i familien oveni.

Det var bestemt ikke morsomt for Robinson-deltageren Anders Cortsen at ryge ud af det populære overlevelsesprogram.

For det første var det næppe ønsket, at han allerede skulle ud af programmet nu, men samtidig så kom han også ud til en forfærdelig besked.

Læs også

Casie afslører: Kan ikke stoppe med at spise sin afdøde mands aske

Redaktionen på programmet kunne nemlig informere Anders Cortsen om, at der var sket to dødsfald i familien, mens han havde været af sted.

Det fortæller den 37-årige deltager selv til Ekstra Bladet, da de spørger ind til hans exit i TV3-programmet.

Anders Cortsen mistede under optagelserne både sin farfar og sin bonusfarfar. Beskeden fik han dog først, da han blev stemt ud af programmet, og det var en valg som hans familie havde truffet.

“Det var bare deres tid, der var kommet, så der var ikke noget dramatisk over det. Så min kone og produktionen besluttede, at de ikke ville lade mig det vide, fordi de var nervøse for, hvordan jeg ville gå videre med det, og om jeg selv ville melde mig ud. De syntes ikke, jeg skulle stå med den beslutning,” fortæller deltageren til Ekstra Bladet.

Dette års udgave af Robinson Ekspeditionen har fået masser af medieomtale. Allerede i det første program kom en af deltagerne ud for en ulykke, der resulterede i brud på knogler.

Derudover har der også været snyd involveret i dette års udgave, hvor flere deltager har fået adgang til ekstra mad og drikke, hvilket altså ikke har været tilladt.

Læs også

Efter shitstorm: Nu reagerer Jeanette Ottesen