Borgmester smittet med covid-19: “Jeg aner ikke, hvor jeg er blevet smittet”

Foto: Shutterstock

Thomas Kastrup-Larsen, der er borgmester i Aalborg Kommune, er smittet med covid-19.

“Jeg er testet positiv for Covid-19.”

Sådan starter Thomas Kastrup-Larsen, der er borgmester i Aalborg Kommune, et opslag på Facebook.

Læs også

Stort smitteudbrud: Nu lukker bydel ned

“Her til formiddag er jeg testet positiv ved en kviktest. Nu venter jeg på, om en PCR-test bekræfter. Men jeg er bange for, at den er god nok - for når jeg mærker efter, har jeg også milde symptomer,” fortæller han og uddyber, at tankerne farer rundt. 

“Tankerne løber gennem mit hoved. Har jeg ikke været forsigtig nok? Kunne jeg have gjort noget for at forhindre det? Jeg aner ikke, hvor jeg er blevet smittet - eller hvordan. Jeg håber inderligt, at jeg ikke er kommet til at smitte andre. Men jeg vil opfordre alle, som har været i nærheden af mig til blive testet,” skriver han.

Nu står den på selvisolation 

Nu er det tid til at være derhjemme for Aalborg Kommunes borgmester. 

“Den næste uge står på selvisolation i soveværelset med udkig til haven. Jeg er ikke ret god til at sidde stille, men reglerne for Covid 19 er klare, så der er ingen vej uden om,” slår Thomas Kastrup-Larsen fast og uddyber, at han har det “fint nok.”

“En lille smule feber og en lille smule hovedpine, men ellers har jeg det fint. Jeg håber meget, at det bliver ved det. Men man ved jo aldrig. Livet er uforudsigeligt. Jeg troede ikke, at jeg skulle blive ramt af Covid-19. Det ser jeg ud til at være blevet,” skriver han og runder af med at sende en venlig tanke til sundhedsvæsenet.

“Sender varme tanker til sundhedspersonalet, der kæmpe derude. I gør en fantastisk indsats,” afslutter Thomas Kastrup-Larsen.

 

Læs også

Umut i store smerter: “Håber på det bedste"

 

 

 

Dagens Gossip