Breaking: 6 danskere døde - Flere smittede med corona

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Sundhedsstyrelsen har her til formiddag opdateret deres tal, og de viser, at seks personer nu er døde.

Da Sundhedsstyrelsen klokken 17.00 i går opdaterede deres tal for smittede danskere med coronavirus, lød tallet på hele 1.057.

I alt var 7.854 danskere blevet testede, og der var registreret fire dødsfald, hvor det dog ikke kan konkluderes, at coronavirus har været årsagen.

Læs også

Her bor de smittede danskere med coronavirus

I dag klokken 10.00 er der så kommet nye tal, og igen har det vist sig, at der har været en større stigning i antallet af smittede danskere med coronavirus.

Tallene pr. 19. marts klokken 10.00 lyder nu på 1.132 danskere, der er smittet med coronavirus, og så er statistikken for dødsfald desværre også steget. Sundhedsstyrelsen fortæller nu, at seks personer er døde. Dog er det ikke konkluderet, at de alle døde af coronavirus, men de har alle været smittet med virussen.

I alt er 8.746 danskere blevet testede

12 børn smittet

Foruden det nye antal af smittede danskere, så sendte Statens Serum Institut en pressemeddelelse ud, hvor de fortalte, at flere danske børn, var blevet smittet.

I alt var der tale om 12 børn i alderen under 10 år, som var blevet smittet. De var alle sammen blevet smittet fordi, at de havde været i kontakt med et andet bekræftet tilfælde, eller havde været ude at rejse i et risikoområde.

Tre af børnene havde eller er fortsat indlagt, dog uden alvorlige infektioner, og det forventes derfor, at de alle kommer sig hurtigt.

Læs også

Midt i krisen: 150.000 danskere risikerer sort skærm

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip