Breaking: Hugo Helmig aflyser ALLE koncerter

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Det bliver desværre ikke muligt at høre Hugo Helmig på årets festivaler eller andre steder, da den unge århusianske sanger har valgt at aflyse samtlige af sine planlagte koncerter.

Det kom som lidt af et chok, da medierne pludselig kunne skrive om Hugo Helmig, der var blevet hentet af politiet grundet et stort indtag af kokain, hvor han stod og skabte sig på gaden.

Den unge popsanger valgte derfor at aflyse sin koncert i Vejle Musikteater få dage efter, men sangeren fra Aarhus har været rundt at optræde på store scener lige siden, hvor han blandt andet også optrådte i X Factor.

Hugo Helmig har dog haft så store personlige problemer grundet sit misbrug, og han har derfor valgt at aflyse samtlige koncerter, som han ellers havde planlagt i løbet af sommeren.

Læs også

36-årig far gjorde en rigtig god gerning - Blev straffet med fyreseddel og skilsmisse

“Jeg har fået en personlig indsigt i løbet de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget over for både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang,” fortæller Hugo Helmig i en pressemeddelelse.

I alt er der tale om 22 koncerter, som Hugo Helmig må aflyse. 13 af disse koncerter var i Danmark, men de resterende ni var i Tyskland, hvor Hugo Helmig er ved at skabe sig et stort navn.

Moren ringede selv til politiet

Skruer vi tiden tilbage til den 9. marts klokken 04:51, så modtog Østjyllands Politi et opkald fra en bekymret mor. Det var Renee Toft Simonsen, mor til Hugo Helmig, som bad politiet komme forbi.

Hun fortalte politiet, at hendes søn løb rundt ude på gaden, hvor han var i en psykotisk tilstand. Det har vist sig, at Hugo Helmig var dybt påvirket af kokain.

Hugo Helmig blev hentet af politiet og måtte overnatte i detentionen, inden han igen blev sluppet fri. Som følge af den sag, valgte Hugo Helmig at aflyse sin ellers planlagte koncert i Vejle Musikteater, men han havde altså brug for en større pause end blot koncerten i Vejle.

Derfor har han nu taget konsekvensen og aflyst hele 22 koncerter.

Læs også

21-årig udsmykkede sin bil med dildoer - Det blev dyrt

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip