Nye informationer fra Mette Frederiksen

Foto: Shutterstock.com

Mette Frederiksen har netop kommenteret på de forhandlinger, som partilederne har drøftet siden klokken 12.00 i dag.

I dag klokken 12.00 mødtes statsminister Mette Frederisken og resten af partilederne i folketinget til en snak om næste åbning af Danmark.

Det er den såkaldte fase to, men desværre så vil der gå længe, før der kommer nyt på bordet. Mette Frederiksen har således netop udtalt, at danskerne først få dage før den 10. maj vil komme til at finde ud af, hvad der vil komme til at åbne næste gang.

Læs også

Corona-patient advarer: Hvorfor er der ingen, der taler om denne version af virussen?

“Det arbejde, vi politisk går i gang med, er at give danskerne et overblik over, i hvilken takt, vi ønsker at åbne Danmark og hvilken rækkefølge,” fortæller Mette Frederiksen, der for første gang mødtes med partilederne fysisk i stedet for Skype-samtalerne, som det tidligere har været.

Statsministeren er klar over, at danskerne gerne vil have åbnet mere op for landet, men hun beder beder danskerne om fortsat at være tålmodige, da overmodighed kan medføre, at landet er lukket i endnu længere tid.

“Jeg forstår godt utålmodigheden. Og jeg håber ikke, at den bliver til modløshed. Men hvis vi går for hurtigt frem, så risikerer vi at sætte det hele over styr.” lyder det fra statsministeren.

Partilederne vil have et par dages tænketid, før de igen skal mødes på mandag for at drøfte videre om anden genåbningsfase af Danmark.

Læs også

Skulle bare ud at lege: 4-årig spist levende af grise

 

 

Dagens Gossip