Breaking: Voldsom stigning i antallet af indlagte

Modelfoto: Shutterstock.com

Antallet af smittede er heldigvis faldet, men desværre er der sket en voldsomt stigning i antallet af indlagte med covid-19.

Situationen med coronavirussen i Danmark har været på et ganske stabilt niveau i løbet af den seneste uge. Det stabile niveau har dog været højt, og forrige tirsdag meddelte sundhedsminister Magnus Heunicke, at hvis smitten ville stige, så ville der komme nye restriktioner.

Læs også

De ville spare penge - nu er en død og to på intensiv

I dag har Statens Serum Institut så udsendt de seneste corona-tal, og her er der både godt og skidt.

Hvis vi tager de gode nyheder først, så er der et lavere antal smittede i løbet af de seneste 24 timer i forhold til, hvad der har været de seneste par døgn. Særligt med tanke på, at der er blevet testet flere, end der gjorde i løbet af weekenden, hvor antallet af smittede lød på cirka det samme.

Stor stigning i antallet af smittede

Desværre så er der også dårligt nyt i dagens tal. Mens antallet af smittede er lavere, så er antallet af indlagte desværre steget, og det er steget ganske kraftigt.

Hele 15 personer er blevet indlagt med coronavirus siden i går, og det bringer den samlede total op på 120 indlagte. En person mindre er dog på intensiv, mens to færre er indlagt i respirator.

Desværre har en person smittet med corona også mistet livet siden i går.

Læs også

Ærlige Casper Christensen med vild udmelding: Narko har hjulpet mig videre

 

 

 

Dagens Gossip