Brøndbyfan startede indsamling - Drak sig i hegnet for pengene

Foto: Gonzales Photo Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Brøndbys pokalkamp mod SønderjyskE blev i går udsat med to timer på grund af et færdselsuheld. Det benyttede en ung kvindelig Brøndby-fan til at sætte sig tidligt i baren. Hun fik på smart vis hjælp til at betale for sine øl.

I går stod den på pokalopgør i Brøndby, hvor Brøndby IF fik besøg af SønderjyskE. Kampen havde oprindeligt kick-off klokken 18.00, men på grund af en ulykke på Storebæltsbroen, kunne SønderjyskEs holdbus ikke nå frem, og kampen blev dermed udsat i to timer.

Den besked havde den kvindelige Brøndbyfan, Julie Lüchow Madsen, ikke fået, og hun troppede derfor op på Brøndby stadion i alt for god tid.

Læs også

Bar skulle til at lukke... Det lavede Mikkel Hansen om på

I stedet for at tage hjem og fordrive tiden, valgte hun i stedet at gå direkte i baren. Her skrev hun et tweet, hvor hun beretter om, at hun er ankommet lidt for tidligt til Brøndbys fanzone, og hun benytter sig blandt andet af hashtagget send penge til øl.

Om det var seriøst eller blot for sjov, vides ikke, men folk valgte hvert fald at støtte den tørstige Brøndbyfan.

Tv3Sport fulgte op på historien i pausen af gårsdagens kamp, og her fortalte hun, at hun havde fået intet mindre end 1.400 kroner.

Efter kampens afslutning der desværre for Brøndby og Julie endte med et nederlag på 0-1 og dermed et exit af Sydbank Pokalturneringen, kunne hovedpersonen berette om, at alle pengene var blevet brugt på øl.

Selvom øl generelt har en ret høj pris på fodboldstadions, så er det en del liter, som den kære Brøndby-fan kunne få for det flotte beløb. På Brøndby stadion kan man købe en ramme med seks øl, hvor der er 0.5 liter i hver. Den koster 240 kroner.

Ganger man det op med 1.400 kroner, så har Julie købt 17,5 liter øl for de 1.400 kroner, der blev samlet sammen. På nogle af billederne sidder Julie dog med en kammerat, så mon ikke også, at han og et par andre har været med til at nyde de gyldne dråber?

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip