The Burger Concept åbner ny restaurant: Giver gratis burgere væk

Foto: Shutterstock.com

Er du fan af gratis burger? På fredag har du mulighed for at få en lækker gratis burger, når The Burger Concept slår dørene op for deres femte restaurant i Danmark.

Hvis du også er blandt de mennesker, der synes, at den bedste burger er en gratis burger, så er det med at spærre øjnene op.

Burgerkæden The Burger Concept har i skrivende stund fire restauranter fordelt rundt omkring i Danmark, men de er næsten klar med en femte restaurante. Denne restaurant har åbningsdag på fredag, hvor det også er ‘Black Friday’ og i den anledning vælger de at forære gratis burgere væk.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Den nye The Burger Concept-restaurant får beliggenhed i Rosengårdscentret i Odense, og de åbner dørene til deres største restaurant på fredag klokken 10:00.

Gratis burger

Selvom det for nogle måske er lige lovligt tidligt at spise burger, så vil det uden tvivl være en gode ide at møde tidligt op. Restauranten er nemlig klar med gratis burgere til de første 100 mennesker, der dukker op.

“Vi åbner klokken 10 fredag som de andre butikker og der vil være 100 gratis burgere til de første,” Det fortæller grundlægger Simon Franck Jakobsen til Ugeavisen Odense.

The Burger Concept

Det er blot to år siden, at Danmark fik den første The Burger Concept-restaurant. Restauranten blev grundlagt af de to brødre Simon og Morten Franck Jakobsen.

På ganske kort tid har de to brødre formået at etablere intet mindre end fem The Burger Concept-restauranter, hvis man tæller den restaurant med, som åbner i Odense på fredag.

Modsat mange af de andre burgerkæder der på kort tid begyndte at dukke op i Danmark, så har The Burger Concept valgt at etablere sig i de ‘mindre’ danske byer. Selvfølgelig med undtagelse af Odense.

De fire andre burgerrestauranter i kæden er således placeret i Silkeborg, Egå, Viborg, Holstebro og Odense.

Læs også

Disse 8 fantastiske ting sker, hvis du drikker vand fra morgenstunden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip