Burger King med nyhed

Foto: Shutterstock.com

Nu er det slut med at bruge bilen eller sofaen som restaurant.

Burger King åbner igen op for indendørs spisning fra torsdag d. 6. maj for gæster med gyldigt coronapas.

Det melder fastfoodkæden i en pressemeddelelse.

Læs også

Silas Holst deler glædelig nyhed

Kravet om bordreservation 30 minutter før ankomst ophæves fra d. 6. maj, og dermed kan Burger King endnu engang invitere spisende gæster indenfor i restauranterne.

"Vi glæder os meget til at åbne igen efter mange måneder uden gæster i restauranterne – det daglige liv og vores spisende gæster har virkelig været savnede. Vi ser også frem til at give en nye oplevelse, da alle vores gæster i restauranterne fremover får serveret deres drikkevarer i plastikbægere, der kan vaskes og genbruges. Det sker som led i vores øgede fokus på bæredygtighed og kvalitet, og selvom vi starter i det små, er vi glade for at være i gang,” siger Gustaf Wetterwik, Marketing Director Scandinavia hos Burger King.

Fremover vil gæster hos Burger King får serveret deres drikkevarer i plastikbægere, der kan vaskes og genbruges, lyder det fra fastfoodkæden. Foto: PR / Burger King.

I forbindelse med genåbningen af de indendørs spiseområder har Burger King indført ekstra tiltag, der skal højne den sundhedsmæssige sikkerhed. Ud over håndsprit, øget rengøring og afskærmning vil der være personale ved restauranternes indgange til at tjekke, at alle spisende gæster har et gyldigt coronapas, oplyses kæden.

Derudover vil antallet af indendørs siddepladser på restauranterne blive tilpasset i forhold til kravet om antallet af gæster pr. kvadratmeter.

Genåbning d. 6 maj

Mandag blev Folketingets partier med undtagelse af Nye Borgerlige enige i en bred genåbning af Danmark.

Det betyder blandt andet, at landets fitnesscentre fra torsdag den 6. maj igen må åbne dørene. Skoleeleverne kan vende tilbage til skolen, og den omstridte 30-minutters-regel bliver fjernet. Det vil sige, at man ikke længere skal bestille bord 30 minutter i forvejen på cafeer og restauranter.  

Kravet om tidsbestilling 30 minutter før ankomst, der kun gælder indendørs, stod i forvejen til at udløbe 6. maj. og det bliver nu gennemført.

Læs også

Hun fældede Amagermanden: Han har begået flere uopklarede forbrydelser