Casper Christensen åbner op om skilsmisse: Derfor gjorde Lars Hjortshøj ham mere ked af det

Skrevet af Emil Martesen

20/01/2024
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den evigt populære komiker og skuespiller åbner om sin skilsmisse.

Mest læste i dag

I en følelsesladet episode af Viaplay-serien 'All Exclusive' bliver seerne vidne til et dybt personligt øjeblik mellem to af Danmarks mest kendte komikere, Casper Christensen og Lars Hjortshøj.

Episoden kaster lys over et kritisk tidspunkt i deres venskab, som opstod under Christensens skilsmisse fra Iben Hjejle i 2013.

Det skriver Ekstra Bladet.

Casper Christensen afslører, hvordan han oplevede at miste støtte fra Lars Hjortshøj i den svære periode, hvilket i virkeligheden nok var det tidspunkt, hvor han havde allermest brug for sin ven:

"Det kom ikke som et chok. Men jeg blev ked af det. Og jeg blev faktisk også vred på dig i et stykke tid. Det ved jeg ikke, om du ved ... eller jo, det gør du nok," siger Casper Christensen.

I klippet er det tydeligt at se, at Lars Hjortshøj bliver berørt af situationen, som han dog ikke forsøger at løbe fra:

"Det var en hård erkendelse. Der, hvor du havde allermest brug for mig, der var jeg der ikke", siger han, ligesom han kort forinden havde påpeget, at netop den manglende støtte er noget af det, han fortryder allermest i deres relation.

Denne ærlige samtale afslører de udfordringer og konsekvenser, som selv tætte venskaber kan møde i tider med personlige kriser. En tydelig følelsesladet Casper Christensen indrømmer, at perioden satte sit spor i deres venskab, og at det gav 'et lille knæk'.

Danskerne se dette rørende øjeblik på TV3 og Viaplay søndag den 21. januar.