Casper Christensen overrasker: “Jeg er simpelthen så imponeret”

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Det kommer nok bag på mange, at Casper Christensen er fan af netop dette populære tv-program.

Selvom der er rigtig mange seere, der følger med når tv-succesen ‘Den store bagedyst’ løber over skærmen, så er det nok de færreste, der vil gætte på, at Casper Christensen er en af dem. Men det er han i den grad. Det afslører han til Ekstra Bladet. 

Læs også

Prins Harry: Hvorfor overhovedet få børn?

“Jeg ser meget lidt tv, men jeg ser 'Bagedysten', og jeg er simpelthen så imponeret over Mads,” forklarer han og hentyder til årets vinder af Bagedysten Mads Eg Andersen.

“Så jeg skrev til ham på Instagram, at jeg synes, det var nogle vanvittigt fede ting, han lavede,” forklarer Casper Christensen.

Tilbage fik han et svar, som kom bag på ham. For faktisk havde han mødt Mads Eg Andersen før. Det kunne Bagedyst-vinderen fortælle og billeddokumentere. Han var nemlig til casting på rollen som Bo i den første 'Klovn'-film. I den forbindelse fik han taget et billede sammen med Casper Christensen og Frank Hvam, og det sendte han altså til Casper Christensen, da han henvendte sig.

“Underberg i sin vinderkage”

Efterfølgende har Casper Christensen valgt at lægge billedet, som Mads Eg Andersen har sendt til ham, op på Instagram. Til billedet skriver han: 

“Hvis Mads havde fået rollen som Bo i klovn the movie, ville han nok have brugt mere underberg i sin vinder kage!”

Netop den tyske urtebitter 'Underberg' spiller en central rolle i den første Klovn-film. Her skal Casper og Frank samle 288 kapsler for at få en Underberg legetøjsbil. 

Foto: Screenshot @therealcasperchristensen

 

Læs også

Nu er der nyt: Indkalder til pressemøde

 

 

 

 

 

Dagens Gossip