Charlottes bror døde i en ulykke for 14 år siden - nu er han pludselig dukket op på nettet som 'Jens Jensen'

Charlotte tabte kæben, da hun pludselig fik øje på sin bror på nettet, hvor han søgte efter kvinder til sex.

Tilbage i 2002 mistede René Drue livet i en trafikulykke, men nu er han vakt til live på sex-app'en Tinder.

En ukendt person med brugernavnet 'Jens Jensen' har valgt at bruge et gammelt foto af den afdøde mand som blikfang for mulige sexpartnere. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg har flere gange forsøgt at kontakte den person, som bruger billedet, men har aldrig fået svar, siger en frustreret Charlotte Drue fra Frederikssund, der er søster til den afdøde mand.

Hun forsøger nu på Facebook at gøre opmærksom på misbruget af det ældre fotografi af sin bror, der ufrivilligt er blevet til en aktiv aktør på Tinders kødmarked.

I sin opdatering forsøger hun at tale til samvittigheden hos personen bag profilen 'Jens Jensen'. Hun skriver blandt andet følgende i sin opdatering på det sociale medie:

'Det er sku lidt ufedt og dårlig stil, at have et profilbillede af en person der er død i 2002!! Hvordan syntes du selv lige det går?'

Charlotte Drue havde ikke forestillet sig, at fotoet af hendes lillebror ville ende som et profilbillede på knalde-app'en Tinder, da hun lagde det gamle fotografi ud på nettet.

Læs også

Kvinde fik stjålet sin bil to gange på få dage: Nu har hun taget den perfekte hævn

Ifølge persondataloven er det ikke ulovligt at bruge andre folks billeder, hvis de selv har lagt dem ud på nettet.

Spørger man Thomas Bigum, der er ekspert i sociale medier og internetadfærd, så er det utopi at tro, at denne form for identitetsmisbrug på nettet kan bekæmpes.

- Teknologien er så fremskreden, at det kun kræver et højreklik på en mus og en flosset moral at misbruge andres billeder. Det eneste, man reelt kan gøre, er ikke at have billeder på sin profil, men det er jo heller ikke hensigtsmæssigt, siger Thomas Bigum til Frederiksborg Amts Avis.

Se Charlotte Drues opslag lige her: 

 

 

Dagens Gossip