Chok: Endnu et medlem forlader Nye Borgerliges folketingsgruppe

Foto: Shutterstock

Endnu et medlem forlader Nye Borgerliges folketingsgruppe. Denne gang er det nyvalgte Mikkel Bjørn Sørensen.

Efter folketingsvalget har der ikke været stille i Nye Borgerliges folketingsgruppe. Først måtte profilen Mette Thiesen smides ud efter en intern sag.

For nylig meddelte stifter og formand Pernille Vermund så ud, at hun ikke kommer til at genopstille ved næste folketingsvalg. Ydermere meddelte hun, at hun vil trække sig som formand for partiet.

Læs også

Mand sover i telt: Da han vågner får han et kæmpe chok da han ser hvad der ligger ved siden af ham

Udefra kan det virke mudret og tumultarisk, men det hævder partiet ikke er tilfældet. Nu har en ny sag dog set dagens lys.

Det nyvalgte folketingsmedlem Mikkel Bjørn Sørensen har nemlig meddelt, at han har meldt sig ud af Nye Borgerlige og i stedet meldt sig ind i Dansk Folkeparti. Det oplyser han på Facebook.

- Ting man aldrig troede skulle ske. Verden viser os gang på gang, at noget man ellers tidligere ville have forsvoret, pludselig kan vise sig at være den nye barske virkelighed. Sådan en dag er i dag. Jeg har i dag meddelt Nye Borgerliges sekretariat, at jeg pr. dags dato melder mig ud af partiet. Det er ikke en beslutning, der har været længe undervejs. Tværtimod, indleder Mikkel sit opslag med at skrive.

Årsagen skal ifølge hovedpersonen selv findes i en episode, hvor han blev bedt om at bakke op om Lars Boje Mathiesen som ny formand.

Det var ellers noget, som Mikkel Bjørn Sørensen havde haft sine bekymringer omkring. Disse bekymringer var der angiveligt ikke plads til.

- Dette kulminerede på et møde for en uges tid siden, før Lars overhovedet havde meddelt sit offentlige kandidatur. Her skulle vi drøfte mulighederne i et fremtidigt samarbejde. Det endte med, at sekretariatschefen – med efterfølgende opbakning fra Lars Boje – meddelte mig, at hvis jeg ikke inden for to timer vendte tilbage med en besked om utvetydig opbakning til Lars Boje Mathiesen som formand – så var det en mulighed, at jeg blev ekskluderet fra både gruppen og partiet.

Du kan læse hele hans opslag her:

 

Læs også

Vildt: Så meget sparer du på et indkøb i Sverige

 

 

Dagens Gossip