Christian Eriksen har sendt besked til holdkammerater

Foto: Shutterstock

Den danske fodboldstjerne kollapsede og fik livreddende hjertebehandling på banen under landskampen mod Finland.

Lørdag aften sendte Christian Eriksen en besked til sine holdkammerater i den italienske klub Inter, hvor han spiller til dagligt.

Læs også

Kasper Hjulmand: Langt de fleste sagde, at det var umuligt at spille

Det fortæller Giuseppe Marotta, der er direktør i den italienske fodboldklub, til mediet Rai Sport ifølge Goal.com. 

"Spillerne er meget tætte, og vi begyndte straks at kommunikere med hinanden efter at have set de billeder," fortæller Marotta. 

Inden beskederne blev sendt mellem holdkammeraterne i Inter, havde de og resten af verden været vidne til, at Christian Eriksen kollapsede på banen i Parken. Den uhyggelig hændelse fandt sted kort inden afslutningen på første halvleg. 

Den 29-årige fodboldstjerne modtog livreddende hjertebehandling på banen. Imens skærmede hans holdkammerater for de dystre scener, der udfoldede sig på banen. Her sås det tydeligt, at spillerne var dybt berørte af situationen. 

Efter 15 minutters stilhed i Parken forlod den danske fodboldspiller banen på en båre, hvorefter han blev bragt til Rigshospitalet. 35 minutter senere informerede DBU om, at han var vågen og stabil. 

På dette tidspunkt meddelte Guiseppe Marotta til Sky Sport, at han havde været i kontakt med den danske lægestab, og at der var 'grund til optimisme for situationen'.

Senere på aftenen udtalte Guiseppe Marotta sig til Rai Sport, hvor han fortalte, at Eriksen havde sendt en besked i deres interne chat. 

"Jeg kan kun sige, at for ti minutter siden skrev Eriksen selv en besked i vores interne chat, og det bekræfter sammenholdet mellem spillerne," lød det sent lørdag aften fra Marotta. 

Christian Eriksen var ikke den eneste Inter-spiller, der var på banen for sit landshold lørdag aften. Det var blandt andre den belgiske angriber Romelu Lukaku også.

Den 28-årige belgier scorede kampens første mål efter cirka ti minutters spil. Efter at have scoret målet, løb han direkte ud til et kamera på sidelinjen, hvor han sendte en rørende hilsen til sin klubkammerat: 

"Chris, jeg elsker dig," sagde Lukaku.

Læs også

Agent bekræfter god nyhed: Eriksen taler

Det var også Lukaku, der scorede det sidste af Belgiens tre mål, og efter kampen blev begge mål dedikeret til Christian Eriksen. 

 

Dagens Gossip