Agent bekræfter god nyhed: Eriksen taler

Foto: Shutterstock

Christian Eriksens agent har bekræftet, at den danske fodboldspiller er vågen og taler.

Christian Eriksens agent, hollandske Martin Schoots, har fortalt til NPO Radio1, at den 29-årige fodboldstjerne er vågen og taler.

Læs også

DBU melder ud: Christian Eriksen er vågen

Den anerkendte fodboldjournalist Fabrizio Romano skriver på Twitter, at Martin Schoots har været i dialog med Christians far, som har bekræftet, at han er vågen og kan tale.

Derudover har direktøren i Christian Eriksens klub Inter, Giuseppe Marotta, har også udtalt sig til den italienske tv-station Sy Sport Italia. Her sagde han, at der er 'grund til optimisme for situationen'. 

Efter sigende har Giuseppe Marotta været i kontakt med ansatte i den danske landsholdsstab.  

På Twitter har Dansk Boldspil-Union meldt ud, at Christian er vågen, og at hans tilstand fortsat er stabil. Han vil forblive indlagt på Rigshospitalet, hvor han vil blive undersøgt yderligere. 

På trods af den forfærdelige hændelse, er det blevet besluttet, at kampen mod Finland bliver genoptaget og spillet færdig i aften. Dette sker efter at spillerne har fået bekræftet, at Christian er okay. Kampen vil blive genoptaget kl. 20.30. 

UEFA skriver på Twitter, at kampen er blevet genoptaget som følge af et ønske fra spillerne fra begge hold. De sidste fire minutter af første halvleg vil blive spillet, hvorefter der vil være en kort pause, inden anden halvleg spilles.

 

Dagens Gossip